Webinar: In 9 stappen tot verandering en resultaat komen met Enneagram

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In 9 stappen tot verandering en resultaat komen met Enneagram

Over dit evenement

Het Enneagram Procesmodel als creatie- en reflectietool voor elke verandering die jij in gang zet.

Het Enneagram wordt al duizenden jaren gebruikt om problemen te onderzoeken, doelen te stellen en tot resultaten te komen.

Binnen het Enneagram bestaat een procesmodel dat inzicht geeft in stagnatie en ons in 9 stappen tot transformatie beweegt.

In 1,5 uur laat ik de groep meenemen in het aanpakken van een issue waarop zij stagnatie ervaren en deze middels de 9 stappen omzetten naar voortgang en transformatie.

De deelnemers kiezen zelf een thema waarop zij vastlopen/een probleem die zij ervaren of een idee waar zij vorm aan willen geven. Zodra ze dit geformuleerd hebben gaan we stapsgewijs, met behulp van mijn vragen, alle stappen langs en doet iedereen inzichten op die helpend zijn voor de voortgang van hun proces.

Om dit goed te begeleiden zal mijn vraag zich richten op de persoonlijke ontwikkeling. Daar mag de deelnemer een ontwikkeldoel op bedenken en deze vaststellen.

Ik zal wel aangeven dat de processtappen ook gelden voor bedrijfsprocessen.

Onderliggende gedachte vanuit mij:

Wanneer je als ondernemer in je persoonlijke ontwikkeling stagneert, zal dat zich weerspiegelen in je zakelijk succes. Succesvol opruimen van persoonlijke obstakels biedt ook ruimte aan zakelijk succes.

Trainer Jamila el Mansouri

Deze workshop wordt verzorgd door trainer en coach Jamila el Mansouri. Zie haar websites voor meer informatie over haar dienstverlening: www.metjamila.nl & www.youmen.nu.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen