€ 35

Meerdere data

Webinar - (Introductie) Online Presenteren

Venster Acties en details

€ 35

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
We leren jou: Hoe je jezelf krachtig online neerzet Hoe je afstemt op je publiek in een online setting Hoe je inspirerend overkomt en je cha

Over dit evenement

We gaan uitdagende tijden door met z'n allen. In de nieuwe online wereld wordt er steeds meer een beroep gedaan op onze communicatieve vaardigheden. Bij online presenteren gelden er een paar andere regels dan bij live presenteren en daarom gaat er nu veel mis. Uiteindelijk zal de corona crisis verdwijnen, maar online is here to stay!

Jezelf vol zelfvertrouwen online kunnen presenteren is snel een van de belangrijkste succesfactoren geworden. Of je nou een pitch geeft, je punt wil maken in een meeting, een presentatie houdt of een belangrijke sollicitatie hebt: het gebeurt tegenwoordig allemaal online.

In deze compacte webinar leren we jou om online veel impact te maken door anderen te raken en te inspireren. We leren je echt contact te maken door de dialoog op te zoeken en daarmee je publiek te activeren.

Wij geloven dat mensen die zichzelf overtuigend kunnen presenteren, het verschil maken in deze tijd. Deze webinar wordt veel gevolgd door managers, trainers, ondernemers, professionals bij de overheid en consultants.

Maak kennis met Great Communicators en doe mee!

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen