Gratis

Webinar: Laat je merk groeien!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Laat je merk groeien!

Over dit evenement

Hoe zorg je ervoor dat meer mensen je merk willen kopen of gebruiken? Hoe kun je als merk duurzame groei doormaken? Professor Byron Sharp weet het, en jij straks ook. Door te ontdekken welke plek jouw merk heeft in het brein van de consument krijg je input om je merk te sturen en te laten groeien.

Door op een vernieuwende manier te kijken naar wanneer een merk relevant is voor haar doelgroep, en wat de (onbewuste) drijfveren zijn om uiteindelijk voor een merk te kiezen, krijg je de juiste input om je merk verder te laten groeien. Het klinkt eigenlijk heel logisch dat je merk pas relevant is als je klant er behoefte aan heeft, maar weet jij voor wie, hoe en waar jouw merk relevant is?

MKB Brandstof heeft deze manier van merkonderzoek doen omarmd. Via een workshop met verschillende collega’s zijn er 10 CEP’s (Category Entry Points = koopsituaties die relevant kunnen zijn) beschreven en gemeten onder ondernemers. De resultaten hebben bruikbare inzichten gegeven. Op basis hiervan gaan we de komende periode onze acties, campagnes en communicatie-uitingen aanscherpen met als doel relevanter te zijn voor onze doelgroep.

Spreker:

Tijdens deze kennissessie over duurzame merkgroei zal Bart Massa je meenemen in het gedachtegoed van Byron Sharp en het drietraps-onderzoekstraject dat Validators heeft opgezet. Bart is een krachtige en sympathieke verteller en met een vleugje humor houdt hij je aandacht er tijdens dit event zeker bij.

Praktisch:

  • Donderdag 3 december
  • Tijd: 16.00-17.00
  • Gratis voor iedereen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen