Gratis

Webinar: Leer jouw organisatie te beschermen tegen complexe cyberaanvallen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Tijdens dit webinar leer je alles over huidige emailbedreigingen en hoe jouw organisatie hier tegen te beschermen.

Over dit evenement

Onze digitale samenleving biedt veel mogelijkheden, maar brengt ook de nodige risico's met zich mee. Een veilige ICT omgeving is belangrijker dan ooit. Jij wilt natuurlijk niet dat jouw data op straat komt te liggen of dat jouw bedrijf wordt gegijzeld met ransomware. Naast operationele onrust en omzetverlies kan dit ook zorgen voor grote reputatieschade.

Email is nog steeds een van de meest gebruikte methodes die cybercriminelen gebruiken om jouw bedrijf te ontregelen.

Phishing, gijzelsoftware (ransomware), CEO-fraude, email-hijacking en social engineering zijn hierbij een aantal kernwoorden die je ook veel in de media terugleest.

Laat je door Nico Bosschaert, werkzaam bij email beveiligingsspecialist Barracuda Networks op de hoogte brengen over de courante cyber bedreigingen. Natuurlijk vertelt hij ook hoe je je hiertegen kunt wapenen met state-of-the art oplossingen en tactieken. Barracuda is dit jaar door Dutch IT Channel uitgeroepen tot 'meest innovatieve software' producent van 2019!

Programma:

Start presentatie 10:30 uur

Einde: 11:30 uur

Dit event is gericht op iedereen die vanuit zijn/haar functie in de organisatie bezig is met ICT en het beveiligen van de digitale werkplek.

Coffee Break Bonus: Iedere deelnemer aan deze sessie ontvangt een gratis scan van de totale Office365 email omgeving. Deze scan brengt alle bedreigingen in kaart die momenteel in de email boxen van medewerkers aanwezig zijn.

Na registratie ontvang je 24 uur van te voren de link naar het webinar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen