Webinar: Maak kennis met RNHB - Van alle markten thuis

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Webinar: Maak kennis met RNHB - Van alle markten thuis

Houd tijd vrij in je agenda en schaaf op dinsdag 29 november tussen 12.00 en 13.00 uur je kennis bij over verhuurhypotheken én RNHB.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

Wist je dat RNHB van alle markten thuis is? Met 'elk' type klant (particuliere en professionele beleggers) kun je terecht bij deze veelzijdige vastgoedfinancier. Marco Damen, Relatiemanager bij RNHB, vertelt je er graag alles over tijdens het webinar op dinsdag 29 november. Hij zoomt in op deze geldverstrekker, wie en wat zij financieren en waar zij onderscheidend in zijn. Mis het webinar niet en raak binnenkort bekend met hun acceptatiecriteria. RNHB is namelijk van alle markten thuis!

Samenwerking met De Financiële Makelaar

Uiteraard, zal Marco Damen ook inzoomen op de relatie tussen De Financiële Makelaar en RNHB. Tijdens het webinar wordt duidelijk waarom het zinvol is om via een serviceprovider je aanvragen te laten lopen. Samen met jou loopt hij door het aanvraagproces, zodat je exact weet waar jij op moet letten.

Waarde creëren met RNHB

Heb je een klant die één beleggingspand of juist een complete portefeuille wil (her)financieren? Of staat hij op het punt om een woning, bedrijfsruimte of een combinatiepand te kopen voor de verhuur? Dan behoor je alles te weten over de acceptatiekaders van RNHB. Hieronder staan deze kort opgesomd:

• Ruime mogelijkheden voor residentieel, commercieel en gemixt vastgoed.

• Keuze uit een beleggingsfinanciering, handelsfinanciering en het verzilveren van overwaarde.

• (Duurzaam) verbouwen? Geen bouwdepotkosten tot €1 miljoen.

• Voor aanvragen van €50.000 tot €100 miljoen.

• Via een onafhankelijk adviseur of direct bij RNHB.

• Tot €2,5 miljoen eenvoudig en overzichtelijk aanvragen via ons portaal.

• Maatwerk voor financieringen vanaf €2,5 miljoen.

Houd tijd vrij in je agenda en schaaf op dinsdag 29 november tussen 12.00 en 13.00 uur je kennis bij over verhuurhypotheken én RNHB. Meld jezelf nu aan en reserveer je plek voor dit webinar! Let op: VOL = VOL!

De verkoop sluit binnenkort