Webinar - Meedoen met 2diabeat!

Venster Acties

Webinar - Meedoen met 2diabeat!

Webinar - Meedoen met 2diabeat!

Door 2diabeat

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 29 nov. 2022 03:00 - 04:00 PST

Locatie

Online

Over dit evenement

2diabeat zet zich in om de opmars van diabetes type 2 te stoppen. Dat is belangrijk, want al ruim 1,2 miljoen mensen hebben diabetes type2 en dat aantal stijgt hard.

Met de wijkgerichte aanpak van 2diabeat versterken en versnellen we lokale initiatieven.

Al meer dan 25 wijken hebben zich aangesloten bij 2diabeat om zich in te zetten voor een gezondere wijk.

Met steun vanuit het Nationaal Preventieakkoord kunnen we het komende jaar nog meer wijken gaan ondersteunen. Ben jij geïnteresseerd om aan mee te doen met 2diabeat?

Geef je dan op voor één van onze webinars. Je krijgt dan meer inzicht in onze aanpak, de ondersteuning die we bieden en hoe je mee kunt doen

De eerstvolgende staan gepland op:

Dinsdag 29 november 12.00 - 13.00 uur

Registreer je en klik op 29 november op de zoomlink.

We maken voor deze webinar gebruik van de applicatie ZOOM, waarmee we inmiddels al veel positieve ervaringen hebben opgedaan.

Uitleg deelname ZOOM sessie

Om deel te nemen aan deze bijeenkomsten hoef je niks te downloaden. Je kunt gewoon deelnemen aan de vergadering door kort voor starttijd op de link.

Kies vervolgens voor ‘ join from your browser’ om toegang te krijgen tot de vergader omgeving. Vul je naam in en klik op ‘ join’. Geef vervolgens aan dat je gebruik wilt maken van de audio en video apparatuur (als je die hebt op de computer). Links onderin het scherm klik je op het video en audio icoon om de video en audio uit te zetten.

Alternatief is deelnemen met je mobiele telefoon: Download in enkele seconden de gratis ZOOM app op je telefoon. Klik vervolgens de link aan in deze email en de applicatie verbind je automatisch met de virtuele bijeenkomst.

We hopen je online welkom te mogen heten.

Over de organisator

Georganiseerd door
2diabeat

2diabeat is een meerjarig landelijk programma waarin burgers, patiënten, zorgverleners, onderzoekers, zorgverzekeraars, gemeenten, GGD-organisaties en bedrijven de handen ineenslaan om de opmars van diabetes type 2 te stoppen. We bekijken samen hoe we bestaande initiatieven en interventies kunnen versterken, combineren of vernieuwen. We brengen de aanwezige kennis en ervaring bij elkaar om een groter effect te bereiken 

VWS heeft het kwartiermakerschap voor 2diabeat belegd bij stichting VitaValley, die samen met de de Nederlandse Diabetes Federatie, het Diabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland en BeBright het programma uitvoert.