Gratis

Webinar MeerWAARDE met data - gast : ondernemer Jan van Frankenhuyzen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
MeerWaarde met Data realiseren? MKB ondernemer Jan van Frankenhuyzen vertelt hoe hij vooruitgang boekt

Over dit evenement

Webinar: Meerwaarde met data

Speciale gast: MKB ondernemer Jan van Frankenhuyzen

Host: Koninklijke Metaalunie, Anke Meuffels

Welke meerwaarde kunnen data voor jouw onderneming in de maakindustrie opleveren?

DVC-SI partner Koninklijke Metaalunie gaat op 22 september in gesprek met ondernemer Jan van Frankenhuyzen. Metaalunie-lid Frankenhuyzen is producent van verspanend gereedschap voor professionals. Jan volgt samen met één van zijn medewerkers de Data Science opleiding voor Smart Industrie opleiding van JADS (Jheronimus Academy of Data Science).

In de sessie zoomen we in op wat het gebruik van Data voor het bedrijf van Jan betekent.

Verder zullen we ook JADS MKB Datalab belichten, een erg laagdrempelige manier voor MKB ondernemers om een stap te maken richting een data-gedreven organisatie.

  • Wilt u zelf ook aan de slag met data?
  • Heeft u behoefte aan inspirerende praktijkvoorbeelden?

Reserveer dan nu uw (gratis) webinar ticket.

Over Frankenhuyzen:

Verspanend gereedschap voor professionals

PKD- en CBN-snijgereedschap en onderdelen, naadloos op maat gemaakt voor uw specifieke toepassing. Verspanende gereedschappen voor de meest kritische industrieën en toepassingen binnen de precisietechniek, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

www.frankenhuyzen.nl

Over Data Value Center - Smart Industry (DVC-SI)

Ondernemingen helpen meerwaarde te creëren en concurrerender te worden met data, dat is het doel van het Data Value Center – Smart Industry.

Wij ondersteunen ondernemers, beslissers en professionals met het optimaal inzetten van data: voor het optimaliseren van processen, de ontwikkeling van nieuwe diensten en verdienmodellen, en het versterken van de daarvoor benodigde kennis en competenties. Met onze onafhankelijke en laagdrempelige aanpak helpen we de Nederlandse maakindustrie in te spelen op de zich snel ontwikkelende data-economie en zo hun concurrentiepositie te versterken. Dat doen we door het bundelen en toegankelijk maken van kennis, kunde en samenwerkingsinitiatieven.

Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development, Brainport Industries, FME, JADS, Koninklijke Metaalunie, Midpoint Brabant, REWIN, SURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

www.smartindustry.nl/dvc

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen