€ 12,50

Webinar Meteo - Jolbert van Dijk

Venster Acties en details

€ 12,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Verschillende meteorologische concepten, hoge- en lagedrukgebieden, fronten, wolken en meer! Hoe gebruik je ze om sneller te varen?

Over dit evenement

In dit webinar worden verschillende meteorologische concepten besproken die handig kunnen zijn voor (wedstrijd)zeilers.

In dit webinar worden verschillende meteorologische concepten besproken die het verschil kunnen maken op de wedstrijdbaan zowel inshore als offshore.

Hogedrukgebieden, lagedrukgebieden, wolken en fronten zijn onderwerpen die aan bod komen. Daarnaast geeft Jolbert veel praktische tips hoe je eenvoudig en snel het maximale uit een weerbericht haalt.

Het webinar wordt verzorgd door Jolbert van Dijk. Jolbert is zelf navigator en tacticus op wedstrijdboten. Daarnaast ondersteunt Jolbert racers en cruisers internationaal met op maat gemaakte weerberichten.

Ben je eerder te gast geweest bij een webinar van Jolbert? Je bent opnieuw welkom, de presentatie is aangepast met nieuwe situaties en recente praktijkvoorbeelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Team Heiner

Organisator van Webinar Meteo - Jolbert van Dijk

Het beste uit jezelf halen. Als team prachtige prestaties neer zetten. Door inspiratie mooi resultaat boeken. Als je geïnspireerd bent, is het ondenkbare mogelijk. Bij Team Heiner ontwikkelen we (on-line) events, trainingen en management programmes die uitdagen en inspireren. Dat is leuk, leerzaam en grensverleggend.

Welkom aan boord!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen