Gratis

Webinar Pascal Vandecasteele over Canon RF objectieven

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Kijk live mee met de webinar van Pascal Vandecasteele over het gebruik van Canon RF objectieven!

Over dit evenement

Webinar: Pascal Vandecasteele over Canon RF objectieven

Heb jij een Canon EOS R camera, en wil je alles te weten komen over de fantastische Canon RF objectieven? Schrijf je dan in voor de gratis live webinar van fotograaf Pascal Vandecasteele op donderdag 6 mei!

In de vorige succesvolle webinar heeft Pascal uitgebreid verteld over systeemcamera's versus spiegelreflexcamera's, en heeft hij dit toegelicht aan de hand van de Canon EOS R5 en R6. Wegens dit succes heeft Pascal nu een vervolg webinar voorbereid, waarin hij de brede selectie aan Canon RF objectieven zal behandelen. Hij zet alles wat je moet weten over de RF objectieven op een rij, en zal dit aan de hand van voorbeelden toelichten.

Door zijn jarenlange ervaring als professioneel fotograaf kan hij je gemakkelijk vertellen wat deze objectieven voor voordelen hebben, en de verschillen tussen de verscheidene objectieven. Want welke RF objectieven zijn er nu, en welke gebruik je wanneer?

Voorbeelden uit de praktijk

Door middel van voorbeelden uit de praktijk legt Vandecasteele je de verschillen tussen de uiteenlopende RF objectieven uit. Maar ook wat dit uitmaakt voor de verschillende types fotografie zoals bijvoorbeeld bij portret-, architectuur- of fine-art fotografie. Met welk objectief komen jouw foto's het best tot z'n recht?


		Afbeelding van Webinar Pascal Vandecasteele over Canon RF objectieven

Over Pascal Vandecasteele

Pascal Vandecasteele is een veelzijdig fotograaf en videograaf met een studio in Antwerpen. Hij heeft op veel terreinen in dit vak zijn sporen wel verdiend. Vandecasteele maakt commercieel werk voor reclamebureaus, maar ook rechtstreeks voor bedrijven en merken. Hij is gespecialiseerd in Corporate, Portretten, Architectuur en Lifestyle fotografie.

Pascal houdt ervan om mensen, momenten en emoties op een natuurlijke manier vast te leggen. Niet alleen heeft hij enorm veel kennis en ervaring, ook deelt hij deze graag en inspireert hij andere foto- en videografen tot het maken van mooie beelden.

Waar?

De webinar zal op donderdag 6 mei digitaal plaatsvinden via Zoom. Vandecasteele zal om 20:00 uur live gaan, en zal zo'n anderhalf uur aan het woord zijn. Tijdens de webinar kan je vragen stellen via de chat, welke tussendoor of aan het einde beantwoord zullen worden.


		Afbeelding van Webinar Pascal Vandecasteele over Canon RF objectieven
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen