Gratis
Webinar: Real Time Inzicht in de Openbare Orde

Webinar: Real Time Inzicht in de Openbare Orde

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Tijdens dit webinar bespreken we hoe realtime intelligence middels open bronnen gemeenten kan ondersteunen met openbare orde en veiligheid.

Over dit evenement

Webinar: Real Time Inzicht in de Openbare Orde

Gemeenten moeten steeds meer taken verrichten met minder middelen; de jeugdzorg, verduurzamen van de leefomgeving, tijdelijke opvang van vluchtelingen enzovoorts. Dit brengt niet alleen een financiële druk met zich mee, maar ook een toenemende druk op de capaciteit en inzetbaarheid in het kader van veiligheid, toezicht en handhaving.

Mede hierdoor is het belangrijk om op zoek te gaan naar hoe mensen en middelen efficiënt ingezet kunnen worden om zo de openbare orde en veiligheid te handhaven. Hiervoor biedt PublicSonar de oplossing.

Met behulp van PublicSonar kunt u online, op afstand, zicht houden op wat er in uw regio gebeurt. De software maakt gebruik van gegevens die vanuit open bronnen worden gedeeld. Via een gebruiksvriendelijk dashboard kunt u realtime intelligence verzamelen uit een oneindige hoeveelheid online berichten. Tevens wordt er voorzien in toegang tot populaire social media platformen, waardoor u geen zgn. nepaccount hoeft aan te maken.

Het aansturen van boa’s om een oogje in het zeil te houden op de juiste plaats of het monitoren van een evenement zoals Koningsdag verloopt hierdoor een stuk efficiënter.

Op 9 juni a.s. om 11:00 bespreken Jacques Zimmerman, Business Development Director bij PublicSonar en Edwin Metgod, Adviseur Analyse tijdens het webinar “Real Time Inzicht in de Openbare Orde” hoe real time intelligence middels open bronnen uw gemeente kan ondersteunen met openbare orde en veiligheid. Ook laten we aan de hand van een interessante use case over Oekraïense vluchtelingen zien hoe u een extra intel laag boven op de bestaande intel kan creëren en zo efficiënter mensen en middelen kunt inzetten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen