Gratis

Webinar Regionaal Platform BIM ‘Wet kwaliteitsborging'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar Regionaal Platform BIM ‘Wet kwaliteitsborging: kansen en consequenties voor digitaal bouwen en beheren’

Over dit evenement

We staan als ketenpartners gezamenlijk voor grote opgaven in de bouw: onderhoud en vervanging met uitdagende maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast is er nieuwe wet- en regelgeving die op korte termijn gaat meespelen. De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) is hier één van. Dit brengt in projecten een verandering van risicobeheersing mee voor de opdrachtgever én opdrachtnemer. Wat zijn de kansen en consequenties van deze wet voor digitaal bouwen en beheren in de projectpraktijk? Hoe en welke gegevens leg je eenmalig vast voor meervoudig gebruik? Hoe kun je je geleverde en gevraagde kwaliteit aantoonbaar maken?

Digitaal bouwen en beheren kan van grote meerwaarde zijn voor de kwaliteitsborging. Tijdens dit interactieve webinar vertellen wij je hoe digitaal bouwen en beheren in combinatie met de Wkb een meerwaarde kan bieden voor het verbeteren van de beheer- en bouwprocessen.

Wat komt er aan de orde tijdens het webinar?

• Expert aan het woord: Wat houdt de Wkb in voor de infrasector? Wat is de impact en het nut van digitaal bouwen en beheren in de praktijk?

• Opdrachtnemer aan het woord: Praktijkvoorbeeld & visie. Welke kansen zie jij voor digitalisering? Hoe draagt het bij aan de Wkb?

• Opdrachtgever aan het woord: Praktijkvoorbeeld & visie. Wat zijn de consequenties van de Wkb? Hoe implementeer je dit?

Namens Netwerk RegioIngenieur,

Ronald Zandbergen (Voorzitter RegioIngenieur)

Namens Stichting Rondom GWW,

Ad Bruijns (Voorzitter MKB kring)

Heeft u vragen?:

Voor inhoudelijke vragen over het programma kunt u terecht bij Colinda den Dijker (colinda.den.dijker@rondomgww.nl, 06 20 89 88 50), voor technische vragen kunt u terecht bij Judith Brummelkamp (j.brummelkamp@regioingenieur.nl, 06 12 10 12 41)


		Afbeelding van Webinar Regionaal Platform BIM   ‘Wet kwaliteitsborging'
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Platform BIM

Organisator van Webinar Regionaal Platform BIM ‘Wet kwaliteitsborging'

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen