Gratis

Webinar: RPA - een introductie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Dit webinar is voor iedereen die zich afvraagt: Wat is RPA (Robotic Process Automation) nu eigenlijk? Waarom zou iedereen het moeten kennen?

Over dit evenement

Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel repeterend werk in bedrijfsprocessen kan overnemen. Een werknemer die nooit ziek is, nooit klaagt over vervelende klusjes en ook nog eens sneller werkt dan een mens ooit zou kunnen. Robotic Process Automation is helemaal hot, maar niet alle processen zijn geschikt om te robotiseren. Leer wat de do’s en dont’s van RPA zijn. Tijdens dit webinar brengen wij je in een uur helemaal op de hoogte over deze nieuwe technologie en leer je wat jouw organisatie eraan heeft.

Wat houdt het webinar in?

Het is een sessie van ongeveer 1 uur waarin je een grondige introductie op dit thema krijgt. En laten aan de hand van talloze cases zien hoe en wanneer je RPA kan inzetten in een organisatie. En uiteraard is er ruimte voor vragen!

Het webinar in het kort

  • Definitie & relevantie RPA
  • Voorbeelden & demo’s (uit diverse sectoren)
  • Verschillende robottypes
  • O.a. verschil RPA & AI
  • Wanneer wel/niet RPA
  • Demonstratie van robotbouw
  • Kennisquiz

De sessie is zoveel mogelijk interactief. En wat we in de sessie niet kunnen beantwoorden: daarvoor praten we 1:1 door in een aparte videocall. De sessie wordt verzorgd door Klaas-Jan Molendijk (partner) en Ivo Beniest (adviseur). 

Waar en wanneer?

3 september van 15:00 tot 16:00 uur. Enkele dagen van tevoren krijg je van ons instructies om op het webinar in te loggen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen