Webinar 'Stedenbouw kan ook zo'

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een tweede blitzlezing van architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout (evr-architecten en KU Leuven) over toekomstbestendige stedenbouw.

Over dit evenement

Architect-stedenbouwkundige Luc Eeckhout (evr-architecten en KU Leuven) vertelt je tijdens dit tweede blitzwebinar graag meer over toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning. Wat zijn de best practices? Hoe vertaal je deze naar concrete actiepunten? En hoe zien die stad en dat dorp van de toekomst er nu precies uit? Je komt alle antwoorden tijdens deze korte en krachtige lezing te weten.

Deze lezing is volledig gratis en kadert binnen de Growfundingcampagne die we lanceerden voor het inspirerende, ambitieuze voorbeeldenboek 'Stedenbouw kan ook zo: toekomstbestendige stedenbouw en ruimtelijke planning'. Wil je ons steunen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze projectpagina en geef ons een financieel duwtje in de rug. Alvast bedankt voor jouw steun!

Spreker

Luc Eeckhout, architect-stedenbouwkundige bij evr-architecten en gastdocent aan KU Leuven - Faculteit Architectuur.

Praktische informatie

Het webinar wordt uitgezonden via Zoom. Na je inschrijving ontvang je een mail met de link naar het webinar. Je ontvangt na het webinar de presentatie van de spreker, samen met de opname.

Disclaimer

Je persoonlijke gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring van VIBE vzw. We verwerken je gegevens conform het doel waarvoor deze verstrekt zijn en doen er alles aan om je privacy te garanderen. De door jou verstrekte gegevens delen we niet met derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Wil je je gegevens corrigeren? Neem dan contact met ons op via info@vibe.be.


		Afbeelding van Webinar 'Stedenbouw kan ook zo'
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen