Gratis

Webinar Toekomstbestendige financiering

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Toekomstbestendige financiering

Over dit evenement

De financiering van bedrijfsactiviteiten vormt altijd een belangrijk onderdeel van het ondernemersplan. Gegeven de effecten van corona van het afgelopen jaar, verdient dit thema extra aandacht. Want ondanks corona is er een groeiende financierings- en liquiditeitsbehoefte bij ondernemers vast te stellen. En aangezien er een toenemend aantal aanbieders van (alternatieve) financiering is, is het belangrijk in het kader van herfinanciering en groeiambities een goed beeld te krijgen van de (on)mogelijkheden van financieringstrajecten.

Dus… heb jij de komende drie jaren financiering nodig om jouw groeiambities of benodigde investeringen te realiseren? Succes!

In het webinar dat op 11 november a.s. om 16.00 uur plaatsvindt geeft Jan-Paul Kiefmann (partner CM&P) een uiteenzetting van het zeer diverse financieringslandschap in Nederland en geeft hij tips om hier succesvol de weg in te vinden.

Spoileralert: alles begint met een goed plan!

Na aanmelding* ontvang je een paar dagen voorafgaand aan de sessie een bevestiging van deelname met een link naar MS Teams.

*NB Er zijn geen kosten aan deelname verbonden voor onze leden. Ben je (nog) geen lid van VNO-NCW Midden dan betaal je € 30,- voor deze sessie (je ontvangt achteraf een factuur).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator VNO-NCW Midden

Organisator van Webinar Toekomstbestendige financiering

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen