€ 12,50

Webinar Wedstrijdtactiek - Jelmer van Beek

Venster Acties en details

€ 12,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Hoe beheers je de kunst om een gunstige positie ten opzichte van de tegenstander te creëren om je wedstrijdstrategie te realiseren?

Over dit evenement

Een webinar waarin de fijne kneepjes van de boat-to-boat acties de revue passeren. Aan bod komen de tactische middelen die een zeilteam tot haar beschikking heeft om van de tegenstander te winnen.

Tactische kennis wordt aangereikt die de zeiler in de praktijk toe kan passen door te anticiperen op situaties. Alle rakken worden in dit webinar onder de loep genomen en alle risicovolle situaties voorgelegd.

Luister en onthoud hoe je de tegenstander op afstand kan krijgen en houden.

Het webinar wordt gegeven door Jelmer van Beek, zelf matchrace schipper en tacticus.

Ben je eerder te gast geweest bij een webinar van Jelmer? Je bent opnieuw welkom, de presentatie is aangepast met nieuwe situaties en recente praktijkvoorbeelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Team Heiner

Organisator van Webinar Wedstrijdtactiek - Jelmer van Beek

Het beste uit jezelf halen. Als team prachtige prestaties neer zetten. Door inspiratie mooi resultaat boeken. Als je geïnspireerd bent, is het ondenkbare mogelijk. Bij Team Heiner ontwikkelen we (on-line) events, trainingen en management programmes die uitdagen en inspireren. Dat is leuk, leerzaam en grensverleggend.

Welkom aan boord!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen