Gratis

WebWednesday 'Wordpress Inloopspreekuur'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro

7 Laagraven

3439 LG Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor wie: Voor ondernemers die vragen hebben over het gebruik van WordPress en worstelen met hun website.

Wat kan ik voor je doen: Elke woensdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur ben ik aanwezig op het MAKRO Netwerkplein en kun je bij me terecht met vragen over WordPress. Het spreekuur is met name bedoeld voor beginners op het gebied van WordPress.Voorbeelden van vragen kunnen zijn:

- Welke themes/ plugins zijn goed en van toepassing op mijn website?
- Wat is een goede vormgeving/lay-out of structuur?
- Hoe kan ik mijn website beveiligen?
- Hoe kan ik mijn website verhuizen?
- Hoe zet ik een blog op?

Goed om te weten: Het spreekuur is de eerste keer gratis en vrijblijvend. Je betaalt alleen de kosten voor koffie/thee/consumpties op het Netwerkplein.

Onder begeleiding werken aan je eigen website? Wil je iedere woensdag aanschuiven en structureel met mijn hulp jouw website bouwen? Ook dat kan! Dan maken we daarvoor een aparte prijsafspraak, afhankelijk van jouw hulpvraag.

Heb ik een Makropas nodig om op het inloopspreekuur te komen?
Ben je niet in het bezit van een Makro pas, dat is geen probleem. Je kan deze kosteloos bij de servicebalie aanvragen. Neem dan jouw legitimatie en recent uittreksel van de KvK mee.

Doe je dit liever digitaal? Mocht de pas nog niet in jouw bezit zijn bij aanvang van het inloopspreekuur, ook dan ben je van harte welkom! Vragen? Voor inhoudelijke info kun je contact opnemen met Marjan Wildeboer van You Made It 06 22221101

Zelf ondernemen in de Makro?
Ben jij ondernemer en wil je ook workshops, inloopspreekuren of presentaties houden in onze vestiging? Neem gerust contact op met netwerkcoördinator Karen Bos 06-83988948

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro

7 Laagraven

3439 LG Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen