€ 59,90

Week van de Bevlogenheid-event 'Succesvol werken aan bevlogenheid'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Software

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De ambitie: 'In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!' Stel je eens voor wat dat zou betekenen voor BV Nederland, jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw klanten! Bouw je mee?

Vanuit deze ambitie is de Week van de Bevlogenheid (van 12 t/m 16 juni 2017) ontstaan. Vijf dagen in het jaar extra aandacht voor alles dat bijdraagt aan het vergroten van bevlogenheid, betrokkenheid en trots in het Nederlands bedrijfsleven.

Ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden en praktijkgerichte tips? Kom dan op 15 juni naar het ‘Week van de Bevlogenheid’-event in het AFAS Da Vinci theater te Leusden! Het overkoepelende thema van de middag is ‘Succesvol werken aan bevlogenheid’.

Programma:

Prof. dr. Willem van Rhenen zal ons meenemen in de laatste inzichten op het gebied van bevlogenheid en de relatie met succesvol ondernemen.

De immer bevlogen Bas van der Veldt zal op geheel eigen wijze de, uit eigen ervaring opgedane, do’s en don’ts met ons delen die on-the-job bijdragen aan meer bevlogenheid, betrokkenheid en trots.

Wilco van Rooijen vertelt over hoe hij zijn team, in de meest extreme omstandigheden, weet te motiveren en maakt de vertaalslag naar het bedrijfsleven.

Dagvoorzitter Paul van Heeringen zorgt voor energie, scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee ondernemers en leidinggevenden in hun eigen bedrijf zelf direct aan de slag kunnen.

Tot slot zal er een ‘sneak-preview’ zijn van de belangrijkste aanbevelingen uit het onderzoek ‘Werkgevers zijn niet klaar voor generatie-Y!’ dat op vrijdag 16 juni landelijk zal worden gepresenteerd.

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om inzichten en ervaringen uit te wisselen met de andere bezoekers.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS Software

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen