€ 114,95

Week van de Bevlogenheid: 'Van Purpose naar Presteren!'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De ambitie: 'In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!' Stel je eens voor wat dat zou betekenen voor BV Nederland, jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw klanten! Vanuit deze ambitie is de Week van de Bevlogenheid ontstaan. Vijf dagen in het jaar extra aandacht voor het vergroten van bevlogenheid, betrokkenheid en trots in het Nederlands bedrijfsleven.

Ben je als ondernemende leidinggevende op zoek naar inspirerende voorbeelden en praktijkgerichte tips? Kom dan op 7 juni naar het ‘Week van de Bevlogenheid’-event in het AFAS Da Vinci Theater te Leusden! Het overkoepelende thema van de middag is ‘Van Purpose naar Presteren!’.

Programma:

Guido Heezen, oprichter en eigenaar van Effectory: 'De winnaars van de Beste Werkgevers-awards 2017-2018 blinken onder meer uit in betrokkenheid en bevlogenheid.' Hun geheim? Guido deelt met ons de best practices en verhalen áchter de succescijfers.

Dr. Bas Kodden is directeur van het Executive MBA program aan Nyenrode Business Universiteit. Als leiderschapscoach helpt hij topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zijn bekendste boek heet ‘Word een HELD’ en gaat over effectief zelfmanagement. Het boek veroverde in 2016 de #1-positie en bleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Sindsdien wordt hij door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan bevlogenheid binnen teams.

Marco Aarnink is één van de succesvolste jonge groei-ondernemers van Nederland. Hij maakte van zijn bedrijf Drukwerkdeal.nl in korte tijd groot en verkocht het vervolgens met succes. Hoe is dit proces verlopen? Wat heeft hij gedaan om zijn 175 medewerkers dagelijks te motiveren? Wat dreef hem toen en waarin wil hij nu het verschil maken? Welke praktische tips kan hij met ons delen over het aanbrengen van purpose en het vergroten van teamprestaties?

Dagvoorzitter Paul van Heeringen (mede-oprichter van IMPACT on the Job en mede-initiator van de Week van de Bevlogenheid) zorgt voor energie, scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee ondernemers en leidinggevenden in hun eigen bedrijf zelf direct aan de slag kunnen.

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om inzichten en ervaringen uit te wisselen met de andere bezoekers.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen