Verkoop beëindigd

Week vd werkstress: 30 dagen burn-out preventie programma Bye Bye Burnout

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bye Bye Burnout

15-2 Christiaan Huygensplein

1098 PZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WEEK VAN DE WERKSTRESS BURN-OUT EVENT - BYE BYE BURNOUT online 30 daagse - bonuskorting van 40%

Ervaar jij momenteel burn-out klachten en weet je niet meer wat te doen? Je bent moe, maar je ligt midden in de nacht toch wakker? Je blijft maar piekeren en je gaat maar door. Ontspannen is wel het laatste waar je mee bezig bent en je wil allerlei leuke dingen doen, maar je hoofd en lijf schreeuwen met hoofdletters NEE!! De dag doorkomen is een dagelijkse struggle... Ik weet er alles van!

Jarenlang ben ik actief geweest in corporate omgevingen als sales manager, waarna ik door een burn-out afscheid moest nemen van mijn sales carrière. In de periode dat ik met een burn-out kampte, kwam ik erachter dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van medewerkers met een burn-out. Daarom liet ik mij omscholen tot burnout specialist, om uiteindelijk Bye Bye Burnout op te richten.

Omdat ik weet wat je hebt meegemaakt en waar je doorheen gaat, heb ik een 30 dagen programma gemaakt om jou te helpen zoals ik ooit graag geholpen wilde worden. In deze informatiefolder leg ik je stapsgewijs uit hoe ik dat ga doen. Ik hoop dat ik je hiermee op weg kan helpen naar een verbeterde versie van jezelf en jou hetzelfde laten ervaren, wat ik nu ervaar: gelukkig leven!

Mascha Mooy Founder, Bye Bye Burnout

Wat gaan we doen in 30 dagen?
In 30 dagen je leven voorgoed veranderen In 30 dagen gaan we alle facetten bespreken die te maken hebben met je burn-out en zal ik je leren hoe je hier mee om moet gaan. Ik leer je wat je wel - maar ook wat je juist niet moet doen. Ik ga je helpen op weg naar de verbeterde versie van jezelf. Ik leer je patronen te doorbreken die je niet dienen, maar ook je sterke kanten naar boven halen. Mijn programma gaat je weer energie opleveren en je zult er je hele leven lang profijt van hebben.

In vier stappen ga ik je helpen om uit je burn-out te komen. Dit doen we door 4 verschillende thema’s te behandelen. Iedere week behandel ik een nieuw thema met diverse sub-onderwerpen.

In deze 30 dagen zal ik jou persoonlijk door dit proces begeleiden. Het is een online programma, maar uiteraard ben ik er om je de hand te reiken. Het is individueel, maar je bent niet alleen. Mocht je het prettig vinden, dan is er een speciale besloten Facebook groep waar je jouw ervaringen kan en mag delen. Hier zitten lotgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Zij (en ik) begrijpen als geen ander wat jij momenteel meemaakt. Wij zijn er voor jou.

Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Ik weet dat! Tevens weet ik als geen ander hoe snel een carrière binnen een corporate omgeving abrupt voor langere periode onderbroken kan worden door een burn-out. Deze ervaring in mijn eigen carrière gaf mij de motivatie om het taboe rondom burn-out te doorbreken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch huisdier is maar iets wat iedereen kan overkomen als je niet oplet.

Ik zal jou inzichten geven die voor mij hebben gewerkt. Helaas is er ook genoeg wat niet werkt. Je leert de juiste dingen die je energie geven, je leert op een goede manier bewegen en je leert alles wat nodig is om uit deze uitzichtloze situatie te komen. Het zal niet altijd makkelijk zijn in de online cursus, maar in de burn-out blijven zitten is geen optie. Je zal even moeten doorbijten richting herstel. Maak je geen zorgen, ik sta voor je klaar en zal je door dit proces heen helpen. Samen komen wij er uit. Het vertrouwen wat je gaat opbouwen en de blije momenten die je gaat meemaken zullen jou helpen richting jouw herstel.

Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Ik ben degene die weet hoe het moet.

VEELGESTELDE VRAGEN
1. Hoe wordt de cursus gegeven? De cursus wordt online gegeven. Dagelijks krijg je een video in je e-mailbox. Iedere werkdag krijg je een e-mail met het dagonderwerp en het eventuele huiswerk.
2. Wat komt er aan bod? De lessen bevatten: meditaties, visualisaties, schrijfoefeningen en inzicht oefeningen. Je krijgt uitleg over de achterliggende reden van burn-out en ik deel met jou mijn persoonlijke ervaring. Wekelijks bespreken wij een ander thema.
3. Hoeveel tijd neemt het in beslag? Het filmpje duurt maximaal 10 minuten en het bijbehorende artikel is maximaal één A4. De huiswerkbelasting is maximaal 3 uur per week. Dit om overbelasting en overprikkeling te voorkomen.
4. Welke thema’s komen er aan bod? We bespreken de volgende thema's:
- Begin & herstel van de burn-out, werkhervatting, hoe nu verder in de toekomst?
- Energiemanagement, angstklachten, huidige situatie, gevoelens, emoties, 4DKL.
- De bedrijfsarts en alles wat daarbij komt kijken. We gaan het hebben over slapen, meditatie, ademen en voeding. Uiteraard komt de omgeving aan bod zoals vrienden, collega’s, partners en je gezin.
- Werkhervatting met een bijbehorend opbouwschema alsmede hoe een moeilijk gesprek te voeren.
- De reden waarom beweging zoals wandelen belangrijk is bij het herstel van burn-out.
- Ook bespreken wij een aantal losse aandoeningen en onderwerpen zoals: HSP (hoog gevoeligheid), ADHD, B12, bijnieruitputting en de veelvoorkomende paniekaanval.
5. Waarom zou ik meedoen? Als oprichter van Bye Bye Burnout kan ik met gepaste trots zeggen dat ik zo goed als alles weet over dit onderwerp. Dit n.a.v. mijn eigen ervaring en de door mij gevolgde opleiding. Normaal gesproken werkt Bye Bye Burnout enkel in opdracht van de werkgever. Dit programma is dan ook een uitzondering. Via deze cursus help ik ook direct werknemers met burn-out klachten. Dit doe ik niet alleen. Mijn team van coaches helpt bij deze cursus om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien.
6. Wanneer kan ik beginnen? Je kan op elk moment instappen. Na je inschrijving ontvang je alle nodige informatie per mail. Al het materiaal blijft beschikbaar.
7. Ben ik na de cursus burn-out vrij? Nee, maar je bent een ontzettend eind op weg geholpen. Je leert dusdanig veel waardevolle dingen dat je daar de rest van je leven profijt van zult hebben. Zo leer je patronen herkennen en weet je precies waar je op moet letten. Tevens ontvang je concrete adviezen die werken. Maar ook tips, oefeningen en meditaties die zowel voor mij als onze deelnemers zeer goed hebben gewerkt.
8. Kan het naast een bestaand traject? Jazeker. Mocht je hierover willen brainstormen, neem dan contact met mij op voor meer informatie.
9. Wat kost het programma en kan ik de kosten declareren? Dit online 30-dagen programma kost normaliter €250,00 maar vanwege de Week van de Werkstress zijn de kosten nu maar €150,- exclusief Eventbrite kosten (6,04) . Er zijn geen andere/ extra kosten achteraf. De kosten kan je helaas niet vergoed krijgen via je zorgverzekeraar omdat burn-out geen erkende ziekte is. In overleg met jouw boekhouder/ accountant, kan je eventueel de kosten opvoeren bij je inkomstenbelastingaangifte als zijnde scholingskosten. Tevens zijn er genoeg werkgevers die burn-out in het bedrijf willen voorkomen en dit bedrag voor de werknemer als zakelijke kosten opvoeren.
10. Ik heb al begeleiding, kan ik dan ook meedoen? Jazeker, je kan deze cursus juist naast een coachingstraject volgen. Je leert hier veel inzichten die je begeleider direct kan toepassen. Tevens word je goed voorbereid op de toekomst en leer je de punten te herkennen waar je nog extra aandacht aan kan besteden.
11. Voor wie is deze cursus niet?
- Mensen die net (kleiner dan een maand) thuis zijn komen te zitten met een zware burn-out;
- Mensen met heftige tinnitus (oorsuizen);
- Mensen met een manische depressiviteitsstoornis;
Voor deze mensen is een andere cursus beter geschikt.

Wat zeggen anderen:
Af en toe ‘blader’ ik door jouw dag-berichtjes door. Even herhalen, nalezen, wat voor mezelf opschrijven of wat inhalen, maar ook vooral laten indalen. De dag begon gestresst met alle kids op tijd op school te krijgen en 2 van de 3 die alles behalve in de meewerkende mood waren.. De afgelopen weken kon ik redelijk goed omgaan met die ochtend stress maar vanmorgen helaas niet, opgejaagd liep ik achter ze aan... Maar nu ik even met een cappuccino bij een van mijn favoriete tentjes tijd voor mezelf in heb geruimd en het nu echt even tijd voor mij is, lees ik je tekst weer, krijg ik kippenvel en laat de betekenis indalen, en dit helpt het me. Alle zinnen kloppen met mijn gevoel en daar ga ik even heerlijk van genieten! En zit even trots op mezelf te zijn.

Heb je vragen? Mail mij dan naar mascha@byebyeburnout.nl of: Schrijf je nu in en verander voor goed je leven zoals ik dat heb gedaan!

Startdatum 13 november en je bent dan mooi voor de feestdagen weer helemaal op orde zodat je stressvrij de kerst kunt vieren!

Tot 13 november, groet Mascha

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bye Bye Burnout

15-2 Christiaan Huygensplein

1098 PZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen