Wees vrij - Pinksterconferentie Kampen

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Pinksteren in Kampen

Over dit evenement

Op 22 mei 2021 organiseert ‘Kampen voor Jezus’ een mini pinksterconferentie in Kampen.

Na een oproep vanuit stichting Opwekking om lokale pinkstervuurtjes te organiseren bonsde ons hart, en wilde wij dit als Kampen voor Jezus gaan realiseren in onze eigen stad.

We zijn ons ervan bewust dat dit gevoelig ligt in de samenleving wat betreft de huidige coronacrisis, en daarom kiezen wij er ook voor om alles onder voorbehoud te gaan organiseren. Zo moet er op het moment van de bijeenkomst geen lockdown zijn, en moet er geen enkele andere reden zijn omtrent de verspreiding van het coronavirus om dit evenement niet door te laten gaan.

Kampen voor Jezus gelooft dat de kerk van Jezus Christus nog altijd springlevend is, en nog altijd zal gaan groeien. De kerken kunnen wel de afgelopen jaren leeg stromen maar het woord van God zal altijd blijven klinken. En door het spreken, het uitdelen van het woord van God zullen er heel veel mensen tot geloof gaan komen. Wij willen ons inzetten voor een samenleving die naar elkaar om blijft zien, die omziet naar de zwakkere, de zieke, de alleenstaande en alle andere vormen van gebrokenheid en dit alles overgiet met goedheid, vergeving, genezing, en gulheid.

Het programma zal groots zijn, we zullen van 10:30 uur tot en met 22:00 heel veel delen van wie Jezus is voor Kampen en ons land. Het thema is dan ook, Wees vrij.

De dag zal gevuld zijn met twee bijeenkomsten met lofprijs en aanbidding, en een blok met evangelisatie en het bidden voor de zieken.

De aanmelding voor dit evenement is inmiddels verstuurd naar de gemeente, We vragen u om de goedkeuring hiervan mee te nemen in gebed.

Deze dag zal gratis toegankelijk zijn maar de kosten voor deze dag zullen aanzienlijk hoog zijn. Een ticket voor dit evenement zal ongeveer 5.- per persoon zijn.

We willen je daarom vragen om een gift te storten. zodat we het evenement zo goed mogelijk kunnen realiseren.

Wel is aanmelding verplicht, zodat we goed kunnen inschatten hoeveel personen er komen.

Vooralsnog geld een max aan 800 bezoekers, omdat de locaties nog niet bekend zijn.

Meld je hier aan:

Maak hier je gift over:

NL51 RABO0 3708 378 00

M.V.V Pinksterconferentie Kampen

{ Geen ANBI status }


		Afbeelding van Wees vrij - Pinksterconferentie Kampen
Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen