Weinig woorden, grote impact | Schrijftraining voor zzp'ers in cultuur

Weinig woorden, grote impact | Schrijftraining voor zzp'ers in cultuur

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

De Nachtzuster

Carré 50

5017 JE Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

In deze praktische maar ook leuke schrijftraining ga je samen met andere zzp’ers direct aan de slag.

Over dit evenement

Je maakt de mooiste creaties. Maar hoe verwoord je wat je doet in een korte pakkende tekst? Zodat je anderen ook verleidt om er naar, of naar jou te kijken. Dat is niet zo eenvoudig, maar goed nieuws: je kunt het wel leren!

In deze praktische maar ook leuke schrijftraining van twee modules, ga je samen met andere zzp’ers direct aan de slag. Na afloop heb jij de tekst die je nodig hebt, en waar je vol zelfvertrouwen én plezier de wereld mee in kunt. Voortaan weet jij precies wat je over jezelf kunt én wil vertellen.

Jouw behoefte en je eigen praktijk zijn het vertrekpunt, en trainers Suzanne Docter en Gonda Duijvenvoorden helpen je om forse stappen te zetten op schrijfgebied. Naast de twee bijeenkomsten krijg je een huiswerkopdracht, waar je nuttige en praktische feedback op krijgt. Dat verklaart ook meteen de ruimte tussen deze twee bijeenkomsten.

Praktisch

Tilburg

10 mei en 13 juni,15.30 - 18.00

De Nachtzuster, Carré 50, 5017 JE Tilburg

max. aantal deelnemers: 20

Kosten

De schrijftraining vraagt geen investering behalve jouw enthousiasme en tijd. Om te voorkomen dat plekken onbezet blijven vragen we je om tijdig af te melden indien je onverwacht toch verhinderd bent. Zo willen we voorkomen dat plekken onbezet blijven, terwijl er nog gegadigden zijn die hier graag gebruik van willen maken. Indien er meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen, dan kun je je aanmelden voor een wachtlijst.

Partners

Deze schrijftraining wordt georganiseerd door CiST, Nieuwe Veste en Kunstloc Brabant, en maakt onderdeel uit van een traject in het kader van de regeling ‘Impulsregeling zzp’ers en erfgoedvrijwilligers’ van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Contact

Voor meer informatie en voor afmeldingen kun je contact opnemen met Herman Kuijpers.

herman.kuypers@kunstlocbrabant.nl

013-464 8248

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen