Gratis

Meerdere data

Wekelijkse meditatie

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
GRATIS wekelijkse meditatie op maandag en vrijdag 8.40 uur Voor meer meditaties zie: https://soundcloud.com/baukje-ten-herkel

Over dit evenement

Wil jij ook vaker mediteren, maar komt het er meestal niet van?

Ik help je graag met mijn wekelijkse meditatie op maandag- en vrijdagochtend 8.40 uur (via Zoom). Het brengt je zoveel goeds om de dag in alle rust te beginnen. De ervaring leert dat mediteren in groepsverband nog meer impact heeft. Gun jij jezelf ook deze krachtige en liefdevolle start van de dag? Je bent heel erg welkom!

ZOOMLINK: https://ap.lc/ELRE9

Aanvang 8.35 uur zodat we op tijd kunnen beginnen.

Voor meer meditaties zie: https://soundcloud.com/baukje-ten-herkel


		Afbeelding van Wekelijkse meditatie

OVER MIJ

Een grote portie lef, een rotsvast vertrouwen en doorzettingsvermogen, een tweetal burn-outs en veel zachtheid en liefde. Dat had ik nodig om uiteindelijk te komen waar ik nu sta.

Na jarenlang in de commerciële wereld als o.a. Marketeer bij Heineken en als Managing Director bij Return to Sender te hebben gewerkt, ben ik nu eindelijk mijn droom en missie aan het leven; als coach/trainer mensen te laten voelen wat er te voelen is en hen zo meer levensgeluk en eigen liefde te laten ervaren.

Dit is waarvoor ik op deze wereld ben gekomen en dat is waarvoor ik wil staan. Mijn gevoel is mijn kracht en vertrouw daar volledig op. Ik laat de dingen komen zoals ze komen, want alles heeft een reden. Soms minder snel als je zou willen. Ook die burn-out die me volledig verraste na het opzeggen van mijn baan, heb ik liefdevol omarmd. En nu doe ik alleen maar waar mijn kracht ligt en waar ik intens blij van word; voelen, verbinden en liefde geven.

In mijn zoektocht naar een lichter en gelukkiger leven heb ik de afgelopen 25 jaar alles gedaan en geprobeerd wat je maar kan bedenken; meditatie, yoga, mindfulness, healing, reiki, retraites, diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching. Alles wat ik hier geleerd heb in combinatie met mijn eigen (zakelijke) ervaring en levenswijsheid maken mij tot een veelzijdige coach, die je op een liefdevolle manier snel tot de kern laat komen.

Graag ben ik ook voor jou een luisterend oor en een liefdevolle steun in je rug, zodat je weer vol vertrouwen in je eigen kracht kunt gaan staan.

Ben jij ook toe aan een volgende stap in je leven? Voel je dat ik je verder zou kunnen helpen? Ik wil graag je verhaal horen.

CONTACT

info@baukjetenherkel.nl

📞(+31) 626894255

www.baukjetenherkel.nl

https://soundcloud.com/baukje-ten-herkel


		Afbeelding van Wekelijkse meditatie
Delen met vrienden

Organisator Baukje ten Herkel

Organisator van Wekelijkse meditatie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen