Wellbeing in The Wittenberg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Luther Museum Amsterdam

570 Nieuwe Keizersgracht

1018 VG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
MeerBusiness InnerCirclen met goede sprekers in een prachtige setting

Over dit evenement

Health and Wellbeing in the Wittenberg

-Hidden Gem -

De Wittenberg Amsterdam is een monumentaal gebouw aan de Nieuwe Keizersgracht in hartje Amsterdam. In de elegante omgeving van de plantagebuurt met buren als Artis en de Hortis Botanicus.

In het 18e eeuws pand zijn 115 luxe appartementen gerealiseerd voor short-stay en zit tevens het Luther Museum Amsterdam gevestigd met zijn intieme kerkzaal voor authentieke events.

Een locatie aan de gracht en de uitstraling van het laat-achttiende-eeuwse pand en het verblijfscomfort maken van de Wittenberg een memorabel bezoek en/of verblijf.

Wittenberg maakt deel uit van de Engelse organisatie edyn. Een sterk groeiende organisatie met openingen in de planning voor Londen, Cambridge, Dublin, Munchen, Berlijn, Lissabon en Kopenhagen.

Ondanks de huidige situatie gaan deze plannen nog steeds door. Het acquisitieteam is voortdurend op zoek naar aanvullende mogelijkheden voor nieuw vastgoed in belangrijke Europese steden.

Wellbeing staat centaal bij de Wittenberg en daarom sluit deze inner circle heel goed aan met betrekking tot de huidige situatie.

Naast Wellbeing staan health en safety ook voorop. Voor deze inner circle hebben we de hulp ingeroepen van onze eigen ventilatie-deskundige: Tako Werts van Kayo Consultants. Hij zal toezicht houden op: temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 (ventilatie) en fijnstof (drager van virussen en bacteriën), opgemeten. Hiermee ontstaat direct inzicht in de gezondheid van het binnenklimaat in het algemeen en de mate van ventilatie in het bijzonder. Hij grijpt deskundig in wanneer een van deze waarden de verkeerde kant uitslaat. Daarnaast houden we uiteraard aan alle RIVM normen.

Na het succes van ons vorige evenement brengen we ook deze keer naast inspirerende sprekers, een effectief netwerk instrument: Innercirclen naar MeerBusiness. Hoe dat er uitziet ziet u in het programma hieronder:

15.30 uur Welkom

16.00 General Manager Rob de Ridder over het succes van The Wittenberg in deze bijzondere tijd*.

16.07 Eerste ronde InnerCirclen met 4 deelnemers aan 1 (sta) tafel die met elkaar discuseren over thema eerste spreker

16.25 Start tweede spreker

16.32 Tweede ronde InnerCirclen met 4 deelnemers aan 1 (sta) tafel die met elkaar discuseren over thema tweede spreker.

16.47 Start derde spreker

16.55 Derde ronde InnerCirclen met 4 deelnemers aan 1 (sta) tafel die met elkaar discuseren over thema derde spreker.

17.10 Einde bijeenkomst

*Indien gewenst is een rondleiding mogelijk door het museum en de luxe appartementen door Senior Sales Manager Lisa Bouma

Partners en sponsoren MeerBusiness kunnen zich hiervoor aanmelden .

Er is echter maar plaats voor 25 ondernemers/directeuren :)

HET LUTHER MUSEUM IN THE WITTENBERG

Het pand uit 1772 is genoemd naar de plaats waar Maarten Luther in 1517 zijn stellingen over de hervorming van de toenmalige kerk verkondigde. Dat leidde tot de Reformatie. Het pand is gebouwd als het Evangelisch-Luthers Diaconie Oude Mannen- en Vrouwenhuis. Het speelde een grote rol bij de opvang van armen, ouderen en wezen.

Aan het einde van de 16e eeuw wordt in Amsterdam de Lutherse gemeente gesticht. In de zeventiende eeuw is ongeveer twintig procent van de bevolking Luthers en vele gebouwen herinneren hieraan, zoals de Oude Lutherse Kerk aan het Spui en de Ronde Lutherse Kerk aan het Singel. De Lutherse kerk en diaconie verzamelden in de loop der geschiedenis belangrijk erfgoed.

Het gebouw zelf – met de regentenkamers, de gang en de kerkzaal – is het belangrijkste collectiestuk. De erfgoed-collectie bestaat verder uit schilderijen van onder meer Breenbergh en Ruysdael, zilver en authentieke meubelstukken.

Het Luther Museum Amsterdam laat het verhaal zien van een nieuwe start als kerkgemeenschap, met een eigen wijze van geloven en veel zorg voor elkaar

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Luther Museum Amsterdam

570 Nieuwe Keizersgracht

1018 VG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen