WERELDEENHEIDSDAG & EARTHBUDDHA FESTIVAL

Venster Acties

WERELDEENHEIDSDAG & EARTHBUDDHA FESTIVAL

ER KOMT EEN DAG DAT ALLES BELANGRIJK WORDT! HET IS DE LAATSTE KANS VOOR DE MENSHEID.

Door Willem Kneepkens

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 15 mei 2023 09:30 - 22:30 CEST

Locatie

Hotel Ernst Sillem Hoeve 10b Soestdijkerweg 3734 MH Den Dolder Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

WERELDEENHEIDSDAG & EARTHBUDDHA FESTIVAL

Het is de laatste dag in het jaar en de eerste dag van het werkelijke nieuwe spirituele jaar in deze wereld!

De wereld heeft een nieuw bewustzijn, alleen dit bewustzijn dient nog te worden aangemerkt als zijnde gerealiseerd. Dit realiseren is een bewustwording die door alleen dient te worden gedaan en komt van zelf door, indien er genoeg mensen zijn die dit bewustzijn hebben gerealiseerd of hebben doorgegeven. Want het doorgeven is ook realiseren. Daarom is er ook een festival die dit bewustzijn kan laten groeien tot grote hoogte en die hoogte wordt ook bepaalt door de mensen die aanwezig zijn.

Er zijn mensen aanwezig die het bewustzijn tot grote hoogte hebben gerealiseerd en zo anderen daarmee kunnen aanzetten hetzelfde te bereiken.

Ook zijn er mensen dit bewustzijn al hebben, alleen nog niet bij zichzelf hebben gerealiseerd als het bewustzijn van de eenheid en dit is jammer. Want het zijn deze mensen die nodig zijn om het bewustzijn verder omhoog te brengen en verder te verspreiden in de wereld.

Er zijn ook mensen die dit bewustzijn al hebben aangemerkt als het licht in de wereld dat de mensheid gaat realiseren als het beloofde licht van de Almachtige God van het Licht. En dat is het Licht zo betamelijk dat de mensheid er niet meer omheen kan dat er iemand is die dit Licht in de wereld kan brengen zonder zelf als God of Godin te worden aangemerkt. En dat is waar veel mensen op nat gaan, want het is namelijk wel mogelijk en juist de bedoeling!

Laat het dus zo zijn dat dit festival wordt aangemerkt als een spiritueel festival dat zijn weerga niet kent en niet als een tamelijk, zweverig of religieus evenement, zoals velen een evenement willen wegzetten waar men zelf nooit eerder iets van heeft vernomen, zonder er ook maar iets over te hebben willen weten.

Het zijn de mensen die dit evement naar grote hoogte kunnen brengen juist door de gezamenlijke inspanning en bundeling van het licht en de energie. Deze energie gaat de gehele wereld over en zal worden waargenomen door een ieder hier op aarde. Want het is al eerder gebeurd dat een dergelijk evenement de energie op aarde heeft aanwakkerd tot grote hoogte.

Nu is er de kans weer dat dit gebeurd als er voldoende mensen aanwezig zijn en als er voldoende bewustwording is. En dat is er, want het uitluisteren is begonnen, zullen we maar zeggen.

Uitluisteren is een van de grootste betamelijkheden die men kan realiseren om het licht in jezelf vast te zetten, omdat het licht op die manier vastgezet wordt in het lichaam. Veel mensen realiseren zich niet dat bewustzijn en licht samengaan en dus licht op die manier gerealiseerd kan worden als zijnde te verstaan om zo het licht op aarde eveneens te gronden. Dit laatse is nu juist de bedoeling want dit is wat deze Aarde een verlichte planeet gaat doen worden.

Daarom EARTHBUDDHA en WERELDEENHEIDSDAG als één festival, dat kan niet anders dan een zeer betamelijke dag worden waar de mensheid nog lang van bewust gaat worden.

Over de organisator

Georganiseerd door
Willem Kneepkens
In verkoop op 13 apr. 2023 om 23:30