Gratis

Werf010 Masterclass: In-secure and becoming true

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In deze masterclass bespreekt Cora van Rossum, coach, het thema on-zekerheid. On-zekerheid is het wegvallen van of gebrek aan zekerheid...

Over dit evenement

In deze masterclass bespreekt Cora van Rossum, coach, het thema on-zekerheid. On-zekerheid is het wegvallen van of gebrek aan zekerheid. Hoe ga je hiermee om?

We hebben ruim een jaar achter ons, waarin voor veel van ons de zekerheden wegvielen. Het normaal werd opeens een nieuw normaal. Alleen was dat helemaal niet normaal.

On-zekerheid hoort bij het leven, zoals eten, drinken en slapen. Het is er onderdeel van. De vraag is hoe we met on-zekerheid omgaan. Of het ons lukt om on-zekerheid aan te kijken en te integreren in ons leven.

On-zekerheid levert ons een bron van informatie op over onze binnenwereld. Tegelijk is die binnenwereld wat ons gemakkelijk ontregelt. Veel van ons proberen om de stemmen in onszelf te negeren of tot zwijgen te brengen. En juist die stemmen en het omarmen van alle tegenstrijdigheid, levert ons evenwicht en balans op. In die omarming kunnen we nieuwe perspectieven vinden. Onszelf zijn en worden.

Cora zal haar eigen verhaal van on-zekerheid als coach en ondernemer zoals zij dat aan het begin van de crisis ervaarde mee laten lopen. Ook haar overlevingsmechanismen en het komen tot een nieuw evenwicht en nieuwe betekenis.

In deze masterclass ga je, onder begeleiding van Cora, op onderzoek uit in je eigen binnenwereld. Om zo te komen tot betekenisgeving van on-zekerheid.

In-secure and becoming true…

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen