€ 35

Werk in uitvoering

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evangelische Gemeente "De Schuilplaats"

18A Otterloseweg

6718 ZM Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Over je huwelijk mag je dromen. Dat doet God ook. Er zitten verborgen krachten in het huwelijk. En die mogen weer alle aandacht krijgen die ze verdienen. Natuurlijk, een huwelijk is “hard werken”. Maar het is ook een prachtige etalage waarin je de Glorie van God terug kunt zien. De Heilige Geest is de geduldige liefdevolle “Aannemer” die van binnenuit in ons en in die etalage aan het werk wil.

De dag start om 10:00 uur, maar vanaf 9:30 kan je al naar binnen.

Lunch en consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.

Sprekers:

Jan en Marijke Pool

Je 'naaste' liefhebben en God boven alles

Jan Pool is oprichter van HeartLink (zie www.hrtlink.nl) en is een van de founders van de vroegere Herstel huwelijksconferenties. Jan is een veelgevraagd spreker en heeft met zijn vrouw Marijke diverse keren over aspecten van het huwelijk gesproken. Op 17 maart zal hij spreken over hoe de manier waarop je liefde voor Jezus functioneert, ook je andere liefdesvragen beïnvloedt.


Jannie Kloosterman

Hoezo: 'Onbegrip en eenzaamheid'?

Huwelijkspartners zullen in loop van hun huwelijk ontdekken dat dagelijks met elkaar omgaan en van hart tot hart communiceren echt iets anders is dan tijdens de verliefdheidsperiode nog vanzelfsprekend lijkt. Jannie Kloosterman weet dit sleutelonderwerp in een huwelijk als geen ander praktisch te maken.


René en Mirjam Ruitenberg

De levenslessen van een bewogen huwelijk

René is getrouwd met Mirjam en ze wonen samen met hun drie kinderen Thom, Roos en Merel in Elburg. Na 25 jaar actief te zijn geweest als marathonschaatser en een seizoen als coach, heeft René begin 2013 een punt gezet achter zijn schaatscarrière. Hij heeft een groot verlangen om de sportwereld maar ook (kerkelijk) Nederland te vertellen over het Evangelie.

Elk huwelijk kent zijn woestijnperiode. Maar wat als je dat woestijngevoel eigenlijk ‘normaal’ gaat vinden? Dat je denkt dat het erbij hoort? Hoe komt dat verlangen naar het beloofde huwelijksland terug? Wat kunnen mannen en vrouwen doen om elkaar daarin aan te moedigen en te beschermen en samen te strijden?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Evangelische Gemeente "De Schuilplaats"

18A Otterloseweg

6718 ZM Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen