Werk maken van Fietsen

Werk maken van Fietsen

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Werk maken van Fietsen!

Over dit evenement

Hoe stimuleer je het fietsgebruik van medewerkers? Wat zijn de voordelen dat meer medewerkers gaan fietsen? Welke mogelijkheden zijn er om een fietsregeling aan te bieden? Welke voorbeelden bij andere organisaties zijn er?

Meld je aan voor deze inspirerende online ontbijtsessie "Werk maken van Fietsen" op donderdagochtend 31 maart van 09.00 tot 10.00 uur.

Tijdens deze online inspiratiesessie van de Green Deal Fiets | arbeidsvoorwaarden ontdek je in een uur de positieve effecten van het vaker overschakelen naar de fiets voor werknemers en voor de organisatie. Daarnaast krijg je inzicht in de mogelijkheden om de fiets als vervoersmiddel te introduceren, wat er nodig is om werknemers gebruik te laten maken van fiets arbeidsvoorwaarden en concrete voorbeelden bij andere organisaties waar de fiets al gemeengoed is.

Alle deelnemers aan deze sessie kunnen in overleg aanspraak maken op een probeer e-bike(s) voor medewerkers. Ook kan er een beroep gedaan worden op een gratis mobiliteitsconsult door Breikers. Reden genoeg dus om aanwezig te zijn.

Programma

  • Welkom en introductie Green Deal Fiets door Richard Hoving, lead Mobiliteit Amsterdam Economic Board
  • Wat is ervoor nodig om een fietsregeling aan medewerkers aan te bieden? Rein Aarts, directeur Breikers
  • Wat zijn de effecten van een fietsplan voor werknemers? En hoe implementeer ik een fietsplan binnen 2 weken. Mark Danhof, Manager Lease a Bike
  • De fiets van de zaak in de praktijk, een bekend bedrijf aan het woord dat recentelijk een fietsplan heeft geïntroduceerd

Green Deal Fiets

De Green Deal Fiets is een convenant dat is ondertekend door 40+ organisaties in de Metropool Amsterdam. Het doel is om de positie van toonaangevende fietsregio te versterken en tot 2025 tienduizenden nieuwe mensen te bewegen om voor de fiets te kiezen. We richten ons op vier onderwerpen: fietsservicepunten | arbeidsvoorwaarden | jongeren op de fiets | kennisbundeling.

Lees hier meer informatie over de Green Deal Fiets en bekijk het gesprek met Marja Ruigrok, wethouder gemeente Haarlemmermeer over de Green Deal Fiets.

Graag tot 31 maart!