Werkbijeenkomst Bouwen vanuit de Bodem

Werkbijeenkomst Bouwen vanuit de Bodem

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

LocHal Bibliotheek

1000 Burgemeester Brokxlaan

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

CAST organiseert op 14 juli een werkbijeenkomst waarin we mogelijkheden verkennen om samen te werken en ontwerpen aan de bodem.

Over dit evenement

Onlangs lanceerde het Stimuleringsfonds de open oproep: Bouwen vanuit de bodem. Een vitale ondergrond is onmisbaar voor een toekomstbestendige aanpak van de verstedelijkingsopgave. Met deze oproep worden ontwerpers in staat gesteld om in samenwerking met overheden, organisaties, deskundigen en burgers te werken aan voorstellen om de relatie tussen onder- en bovengrond te herstellen.

CAST organiseert op 14 juli een werkbijeenkomst waarin we mogelijkheden verkennen om samen te werken en ontwerpen aan de bodem. Deze middag wordt onder andere de open roep nader uitgelegd door het Stimuleringsfonds. We nodigen een keynote spreker uit om ons mee te nemen naar de ‘onderwereld’ en hoe dit te integreren in ontwerp, bouw- en ontwikkelplannen. En een tweetal sprekers presenteert een specifieke casus ter inspiratie. We nemen ook ruim de tijd om in kleinere groepen in gesprek te gaan over mogelijkheden, ontwikkelingen en waar mogelijk al coalities te smeden.

Het definitieve programma met sprekers maken we z.s.m. bekend, houd hiervoor onze website in de gaten: www.castonline.nl

Afbeelding van Werkbijeenkomst Bouwen vanuit de Bodem

Afbeelding: Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen