Gratis

Werkconferentie: Transmuraal kijken, leren en doen.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wandelboslaan 28

28 Wandelboslaan

5042 PD Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Samen bouwen aan toekomstbestendige zorg in het zorgnetwerk rondom de zorgvrager.

Over dit evenement

Zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers die voldoen aan de eisen van de nabije toekomst: medewerkers die de zorgvrager in zijn/haar zorgnetwerk volgen en over de muren van hun eigen organisatie en professie kunnen kijken, leren én doen ”.

Met deze uitdagende ambitie zijn de partners van de Zorgacademie 2 jaar geleden gestart met het programma "Transmuraal kijken, leren en doen". Op donderdag 30 januari 2020 ontmoeten we jullie graag op onze werkconferentie. Tijdens deze interactieve middag kijken we terug op de resultaten van alle deelprojecten en nodigen we jullie uit om mee te denken over de vervolgstappen die we met alle partners in de regio kunnen zetten om 'Transmuraal kijken leren en doen' verder vorm te geven. We gaan aan de slag met thema's als positieve gezondheid, transmuraal opleiden, anders werken met technologie en bouwen bruggen tussen wetenschap en praktijk.

Gastspreker Wilfrid Opheij, mede-oprichter en partner van Common Eye, zal ons meenemen in de basiscondities voor samenwerken in netwerken. Wilfrid was betrokken bij een groot aantal zorg- en welzijnsnetwerken en -allianties. Hij vervult rollen van kwartiermaker, adviseur, mentor, onafhankelijk voorzitter/moderator, opleider en onderzoeker. Hij is gepromoveerd op de rol van bestuurders in allianties en netwerken en schreef samen met Edwin Kaats het bekroonde managementboek ‘Leren samenwerken tussen organisaties’.

Volg je ons al op LinkedIn?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wandelboslaan 28

28 Wandelboslaan

5042 PD Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen