€ 85

Werken met Waarden - Case: Voedsel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Workshoplocatie nader te bepalen

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

  • Hoe komt sociale verandering tot stand?
  • Wat zijn persoonlijke waarden en waarom zijn ze belangrijk voor verandering?
  • Wat is de beste manier om de transitie naar een eerlijk en duurzaam voedselsysteem te communiceren naar het grote publiek?
  • Welke persoonlijke waarden beïnvloeden de vooruitgang van het landbouw- en voedselbeleid in Nederland?

Om antwoorden te vinden op deze vragen organiseert Common Cause Nederland een workshop over waarden. We richten ons in deze komende workshop specifiek op voedsel.

In deze workshop onderzoeken we welke waarden belangrijk zijn in alle discussies over voedsel. Via een praktische en participatieve aanpak nemen we recent onderzoek onder de loep - voornamelijk uit de sociale psychologie - en bekijken we hoe deze kennis kan worden gebruikt om onze inbreng in het debat rondom verduurzaming van voedsel te verbeteren. We gaan op zoek naar de beste manier om het grote publiek langdurig te betrekken bij het complexe probleem van de transitie naar een eerlijk en duurzaam voedselsysteem.

Ook kijken we naar wat er gebeurt wanneer campaigners en fondsenwervers in hun communicatie juist de focus leggen op verschillende persoonlijke waarden - namelijk het eigenbelang (bijvoorbeeld status en rijkdom) of universeel belang (bijvoorbeeld natuur). Het belangrijkste doel van de dag is om te leren hoe de theorie van waarden zelf toe te passen is voor een betere, consistente communicatie door jouw organisatie.

We hopen hiermee een platform te creëren dat leidt tot meer samenwerking tussen organisaties en betrokkenheid met de discussie te vergroten over het stimuleren van waarden. Als je interesse heeft om mee te doen, schrijf je dan in.

Nuttige informatie

  • De workshop is in het Nederlands
  • Welkom en registratie vanaf 9:30am; de workshop begint om 10 uur.
  • De tickets zijn inclusief deelname aan de workshop, een (eerlijke en duurzame) lunch en het Common Cause handboek. Het is een non-profit evenement en de kaartjes reflecteren één-op-één de organisatiekosten van het evenement.
  • Student/korting tickets - Er zijn in totaal 5 kaarten beschikbaar met korting. Neem contact met ons op als je student bent, of als je geen student bent maar niet de reguliere prijs kan betalen en graag aanspraak wilt maken op korting. Stuur een mailtje om een kaartje met korting (42,50 ipv 85) te bestellen naar commoncausenederland@gmail.com.

Ken je iemand die er ook bij moet zijn op de 14de? Wees welkom om degene te verwijzen naar deze pagina.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Workshoplocatie nader te bepalen

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen