€ 1.875,50

Meerdere data

Werkgelukdeskundige

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Werkgeluklab @Aenova

Scheepmakerij 12

2628 AA Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

donderdag 20 februari, vrijdag 21 februari en vrijdag 20 maart 2020

Na deze drie-daagse cursus Werkgelukdeskundige ben jij in staat om jouw eigen werkgeluk én het werkgeluk van jouw organisatie te vergroten. Je ontvangt een certificaat na het volgen van de gehele cursus.

Werkgeluk heeft de toekomst!

Het beroep van werkgelukdeskundige of -adviseur staat op nummer 2 in de ranglijst van de Nationale Beroepengids. https://www.nationaleberoepengids.nl/21-nieuwe-beroepen-met-toekomst.

"Werkgelukdeskundige: een beroep met toekomst. De Werkgelukdeskundige is een adviseur, manager of staffunctionaris die zich richt op het vergroten van de geluksbeleving op de werkvloer. De Werkgelukdeskundige doet dit onder andere door het geven van workshops en (team-)coaching gericht op persoonlijk leiderschap en het geven van inspiratiesessies. Daarnaast deelt de Werkgelukdeskundige kennis en inzichten over gelukkig werken, of implementeert hij of zij tools of systemen waarmee de geluksbeleving van de werknemers kan worden gemeten. De Werkgelukdeskundige is al in meerdere verschijningsvormen gezien op de arbeidsmarkt, van extern adviseur tot Chief Happiness Officer".

Aandacht voor werkgeluk is geen overbodige luxe nu stress als beroepsziekte op nummer 1 staat. Hoe gelukkiger de medewerker, hoe minder ziekteverzuim, hoe productiever en creatiever mensen in de organisatie zijn: https://werkgeluklab.nl/werkgeluk-wat-levert-dat-op/

Dag 1
Tijdens de eerste dag besteden we aandacht aan de theorie van werkgeluk; welke wetenschappelijke onderzoeken bewijzen dat werkgeluk wel degelijk positief te beïnvloeden is. Theoretische modellen worden afgewisseld met praktische en inspirerende werkvormen. Je leert hoe je de modellen kunt toepassen op jezelf en op mensen in de organisatie. Onderwerpen als flow, zingeving (purpose), de invloed van autonomie, behoefte van de mens aan verbondenheid op het werk en talentmanagement.

Dag 2
De tweede dag gaan we dieper in op de invloed die een medewerker zelf kan uitoefenen op hun eigen werkgeluk en wat de organisatie kan doen om dat te faciliteren. Onderwerpen zoals Persoonlijk Leiderschap, samenwerking van millenials en andere generaties in de organisatie, stress en werkdruk; wat kun je er mee. Welke case ga jij uitwerken?

Dag 3
Op deze terugkomdag, die een maand later plaatsvindt, passen we het geleerde toe in de praktijk; bespreken we de uitgewerkte cases en maak je een plan van aanpak voor een project om werkgeluk te kunnen vergroten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Met openbaar vervoer goed bereikbaar: 5 minuten loopafstand van Delft CS.

Gratis parkeren op eigen terrein.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Eva van der Last: 06 14 53 12 48


Wat is het restitutiebeleid?

Tot 30 dagen voor de 1e dag van de cursus is restitutie mogelijk van het volledige bedrag. Binnen de 30 dagen voor aanvang van de cursus is restitutie niet meer mogelijk.

Let op: de genoemde ticketprijs van 1.875,50 is inclusief 21% BTW én servicekosten van Eventbrite. Bij het annuleren van het ticket worden de servicekosten à 31,49 niet gerestitueerd door Eventbrite!


Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja


Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Ja

Delen met vrienden

Locatie

Werkgeluklab @Aenova

Scheepmakerij 12

2628 AA Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen