Gratis

Werksessie Kleurrijk op de werkvloer, Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cursus- en vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9

3531 AJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Werksessie Kleurrijk op de werkvloer


Georganiseerd door de Commissie Diversiteit van CNV Connectief

Hoe cultureel divers is jouw organisatie? Mag je jezelf zijn en worden ieders talenten benut? Discriminatie op de werkvloer komt regelmatig voor. Dit is jammer want een etnisch-cultureel divers samengesteld personeelsbestand is van grote meerwaarde. Wil jij meedenken over het bevorderen van een inclusieve organisatiecultuur met meer kleur? Meld je aan voor onze werksessie en lees verder! Je gaat met handige tools en ideeën naar huis.

Wat gaan we doen?
Met Adriana van Dooijeweert, voorzitter van het College voor de Rechten van de Mens, verkennen we knelpunten van culturele diversiteit en discriminatie. Vervolgens gaan we met inspirerende experts in gesprek over mooie praktijkvoorbeelden van een inclusieve organisatiecultuur. We gaan het onder andere hebben over werving & selectie, het aantrekken en behouden van cultureel talent. Tot slot werken we ideeën uit tot voorstellen voor instrumenten, adviezen en handvatten voor op jouw werk en in jouw sector.

Voor wie is deze werksessie?
Vind jij gelijke kansen en een maatschappij waarin iedereen mee kan doen belangrijk? Dan ben je van harte welkom om mee te denken en mee te doen! Kaderleden, OR- en MR- leden zijn in het bijzonder uitgenodigd. Neem gerust een collega, vriend of familielid mee. Je hoeft geen lid te zijn van het CNV.

Wie zijn de experts?
Naast Adriana van Dooijeweert zullen andere experts zoals Alice Odé en Paul Guds van Diversiteit in Bedrijf ons inspireren en meenemen in de wereld van een inclusieve organisatiecultuur. Reinette Kiès, Projectleider Realisatie Banenaanpak, vertelt over haar aanpak bij de Provincies. Semih Eski, Voorzitter CNV Jongeren, weet hoe je beroepen aantrekkelijk maakt voor multicultureel talent. Thiko Ong van de Rotterdamse Anti Discriminatie Raad geeft advies over werving & selectie. Sharda Kamaansing, Voorzitter van het Multicultureel medewerkersnetwerk Rijk, inspireert over het belang van een netwerk op de werkvloer. Zennu Haile Michael van KeerCommunicatie leert ons meer over interculturele communicatie.

Programma
We starten om 10:30 en eindigen om 15:00 uur. De inloop is vanaf 10:00 uur
Binnenkort lees je hier meer informatie over de dagindeling

Vragen?
Voor meer informatie kun je mailen naar diversiteit@cnv.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cursus- en vergadercentrum Domstad

Koningsbergerstraat 9

3531 AJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen