Gratis
Werksessie versnelling digitalisering Gebouwde Omgeving

Werksessie versnelling digitalisering Gebouwde Omgeving

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

AFAS Theater Leusden

Inspiratielaan 3

3833 AV Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Eerste Open Space bijeenkomst om de digitaliseringsbeweging in de bouw te versnellen en verbreden. Kom ook en denk mee!

Over dit evenement

Dat de Nederlandse ontwerp,- bouw- en installatiebranche ‘voor de grootste uitdaging ooit staat’ weten we nu wel. En dat digitalisering daarin een key enabler is, is ook bekend. Dat geldt in ieder geval zeker voor de meer dan 200 collega’s die zich inmiddels hebben aangesloten bij de BouwDelta-beweging. De vraag is wat ons betreft veel meer: #hoedan? Hoe slagen we erin om oude patronen en gewoonten te doorbreken en met elkaar een nieuwe en meer intensieve manier van samenwerking te realiseren?

Om de goede voorbeelden die er zijn een boost te geven en om nieuwe samenwerkingsprojecten op te starten organiseert de BouwDelta een eerste Open Space bijeenkomst om de digitaliseringsbeweging te versnellen en te verbreden.

Samen krachten bundelen!

Krachten bundelen op basis van een gemeenschappelijke ambitie is Nederlands erfgoed. Samenwerking én integratie van technologie zijn de noodzakelijke bouwstenen voor een duurzame en toekomstbestendige gebouwde omgeving. We hebben koplopers nodig om het peloton in versnelling te krijgen. Doe ook mee en kom naar de Open Space bijeenkomst. Je kunt daar je eigen vraag of project rondom het thema digitalisering gebouwde omgeving pitchen. En dan de slag met die collega’s die daaraan met je willen samenwerken. #samenslimmervooruit

Programma

De werkconferentie duurt van 11.00 u - 16.30 u. Aansluitend is er een borrel, van 16.30 u tot 17.30 u. Hiervoor dien je je apart op te geven.

N.B. We vragen je vriendelijk om je voor elk van de programma-onderdelen apart aan te melden (je kunt dus een of twee tickets kiezen).

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen