Westerscheldetunnel Tolvrij

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijnhoeve de Kleine Schorre

4 Zuiddijk

4315 PA Dreischor

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Westerscheldetunnel Tolvrij

Over dit evenement

*DE PROMOTIECODE DIE GEVRAAGD WORDT BIJ HET BESTELLEN VAN EEN KAARTJE IS UW E-MAILADRES WAARMEE U LID BENT GEWORDEN VAN FVD!*

Ongetwijfeld heeft u gehoord over het initiatief van de Stichting Zeeland TOLVRIJ voor het houden van een raadgevend referendum over het compensatiepakket marinierskazerne.

https://twitter.com/ZTolvrij/status/1284762221298487296

Wij staan in nauw contact met de stichting en als fractie steunen wij dit initiatief met raad en daad. Voor een inleidend verzoek zijn 1000 handtekeningen nodig, voor een definitief verzoek ongeveer 6000. Men wil het inleidend verzoek indienen voor 1 augustus omdat de bestuursovereenkomst dan definitief zou worden.

Wij zouden u willen vragen om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen voor het eerste raadgevend referendum in Zeeland!

Op 23 september praten wij u bij over dit initiatief. Het wordt verder een gezellige avond waarbij er onder het genot van een drankje en hapje leuk met elkaar kennis gemaakt kan worden.

Met vriendelijke groet,

Niet leden zijn ook welkom en kunnen zich aanmelden door een email te sturen event-zeeland@prov.fvd.nl. Vermeld hierbij uw naam en mobiele telefoonnummer.

Fractie Forum voor Democratie Zeeland

Adres:

Kleine Schorre

Zuiddijk 4315 PA Dreischor

Aanvang: 20:00 uur, deur open vanaf 19:30 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijnhoeve de Kleine Schorre

4 Zuiddijk

4315 PA Dreischor

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen