Gratis

Wetenschapscafe: Media 'Made in Rotterdam'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Qarpaccio Bar

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Stand-up wetenschap in de kroeg. Kom luisteren en meepraten! Maak op een informele en ontspannen manier kennis met (bio) wetenschap.

Over dit evenement

Rotterdamse jongeren maken media. Met hun smartphone, waar en wanneer ze maar willen. In het Wetenschapscafé van 25 oktober vertelt Prof. Dr. Jeroen Jansz over het onderzoek dat hij uitvoert samen met zijn team. Hoe drukken jongeren zich uit in hun video’s en foto’s? Welke media gebruiken zij en wie zijn hun (media)helden? Doordat zijn team wekenlang les gaf over het maken van eigen media konden ze diep doordringen in wat de jongeren maakten en waarom. Het team leerde onder andere hoe belangrijk het voor ze is Rotterdammer te zijn. Tijdens de COVID-crisis hebben ze ook onderzocht hoe de media-inhoud die jongeren creëren, kunnen helpen bij het bestrijden van de pandemie. 

Let op: In verband met COVID-19 is er slechts een beperkt aantal bezoekers toegestaan bij dit evenement. Daarnaast wordt verzocht een geldig Corona-toegangsbewijs en identiteitskaart te laten zien.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Qarpaccio Bar

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Wetenschapscafe Rotterdam

Organisator van Wetenschapscafe: Media 'Made in Rotterdam'

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen