Gratis

'What's in it for you?' | Drivers Pitch Event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ABN AMRO CIRCL-E / Hal 3b

Klokgebouw 50

5617 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

'What's in it for you?'

The added value of design door 22 ontwerpstudio's

De Drivers, deelnemende ontwerpers van masterclassprogramma Driving Dutch Design 2018, nodigen u van harte uit voor het ‘Drivers Pitch Event’. Tijdens Dutch Design Week in Eindhoven presenteren 22 talentvolle ontwerpstudio’s wat design voor u kan doen aan de hand van hun innovatieve projecten. Of het nu om social design, grafische vormgeving of product ontwerp gaat; ontwerpers bieden nieuwe ideeën en inzichten.

Op donderdag 25 oktober om 9.30 uur opent Martijn Paulen (Directeur DDF) het event. Samen met de Drivers gaat u op zoek naar het antwoord op de vraag WHAT’S IN IT FOR YOU? Het thema van Driving Dutch Design 2018. Na de presentaties volgt er een walking lunch in de VIP Area van de expositie en is er ruimte voor ontmoeting en gesprek met de ontwerpers.

Bent u al nieuwsgierig geworden en wilt u alvast een voorproefje? Bezoek onze website www.drivingdutchdesign.nl en neem een kijkje in de webshop.


'What's in it for you?' Pitch & Netwerk Event

Donderdag 25 oktober 2018
09.15 - 13.00 uur
ABN AMRO CIRCL-E, Hal 3b, Klokgebouw Eindhoven

*Na reservering gratis toegankelijk incl. lunch en passepartout voor de gehele Dutch Design Week

Programma

09.15 uur Inloop
09.30 uur Opening door Martijn Paulen

09.45 uur Pitchpresentaties van Drivers: Boyscout Designer, Conform Cox, Dorota Gazy, Family W, Fransje Gimbrère, House of Thol, Je Favoriete Ontwerpers, Julia van Leeuwen, Meike Fleskens, Mies Loogman, Olasol, Remortel, Roza Schous, Staalslagerij, Studio Doeke, Studio Gerjanne van Gink, Studio Mieke Lucia, Studio Mixtura, Studio Selma Hamstra, Studio THO, WE ARE, Wisse Trooster

Persmap: Voor meer informatie over de ontwerpers en wat zij presenteren tijdens Dutch Design Week 2018

12.00 uur Afsluitend is er een netwerklunch in de expositie van 'What's in it for you?' incl. Meet & Greet met Drivers in de VIP Area.

Kijk voor meer informatie over DDD op drivingdutchdesign.nl.

Over Driving Dutch Design
ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation selecteerden dit jaar 22 ontwerpstudio's voor het programma Driving Dutch Design (DDD). Het programma staat al 6 jaar bekend als de katalysator voor talentvolle creatieve ondernemers. Met masterclasses en meet-ups worden Drivers uitgedaagd om hun studio verder te professionaliseren binnen het steeds veranderende ontwerplandschap.

Na tien intensieve maanden presenteren de ontwerpers zich tijdens Dutch Design week 2018– hét jaarlijkse design event.

Over de Moderator
Marsha Simon
is werkzaam als projectmanager bij BNO. Zij noemt zichzelf ook wel ‘Political Creative’. Over maatschappelijke uitdagingen raakt zij niet uitgefilosofeerd. Binnen onvermijdelijke systeemtransitie is een grote rol voor creatieven weggelegd. Zij geven mede vorm aan deze toekomstige systemen. Ze leerde het ontwerpvak aan Design Academy Eindhoven. Om ook achter de schermen aan het klimaat van de creatieve industrie te werken is ze sinds 2016 werkzaam als project manager bij Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).

Door haar ervaring wordt Marsha veel gevraagd als workshopbegeleider, dagvoorzitter of spreker tijdens design-gerelateerde events.

Over de initatiefnemers ABN AMRO, BNO en DDF

ABN AMRO is hoofdsponsor van Dutch Design Week omdat design van groot belang is voor de economie. Met drive en probleemoplossend vermogen dragen ontwerpers bij aan relevante innovaties waar onze snel veranderende wereld om vraagt. Daarom is ABN AMRO initiatiefnemer van het coaching programma Driving Dutch Design en steunt zij gedreven ontwerptalenten tien maanden lang bij het realiseren van hun ambities.

Samen met BNO, DDF en onze kennispartners en onder begeleiding van een personal coach van ABN AMRO krijgen zij de kans hun onderneming naar een hoger plan te tillen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ABN AMRO CIRCL-E / Hal 3b

Klokgebouw 50

5617 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen