Gratis

What's next in.... Data, Analytics & CRO?

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Google Amsterdam

Claude Debussylaan 34

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens dit evenement nemen wij jou mee in de wereld van Data, Webanalytics en Conversion Optimization. Ons doel is dat jij naar huis gaat met concrete aanknopingspunten voor het verzamelen en het effectief gebruiken van data.

We beginnen onze reis met het opstellen van een solide datastrategie. Wat zijn de huidige ontwikkelingen, hoe organiseer je data en wat wil jij doen met data? We laten je zien hoe je met data inzicht kunt krijgen in jouw klanten, in kanalen, apparaten en campagnes en hoe het helpt met het opbouwen van profielen.

Google laat je zien hoe je data van verschillende bronnen kunt samenvoegen tot één overzichtelijke bron van inzicht. En tenslotte laten wij je weer zien wat wij in de praktijk gedaan hebben met data voor een van onze klanten. Hoe kun jij data inzetten voor direct resultaat? En hoe kun je dat laagdrempelig doen?

In kleinere sessies gaan we uiteindelijk uiteen om praktisch te kunnen sparren over de inzet van data voor verschillende doeleinden en om tot een to-do-list te komen waarmee je direct aan de slag kunt.

Nieuwsgierig? Meld je dan snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Google Amsterdam

Claude Debussylaan 34

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen