What's Your Story Workshop - 17 maart 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

#Ditismijnverhaal

Achter ieder gezicht schuilt een inspiratiebron. Tijdens deze What's Your Story workshop maak je kennis met de kracht van jouw authentieke verhaal. Je krijgt inzicht in hoe levensloop er tot nu toe uitziet en leert kijken naar de inpsiratie en lessen die in jouw verhaal verborgen zitten.

De What's Your Story workshop is voor ondernemers met een eigen bedrijf, voor ondernemende werkenden, werkzoekenden en werkgevers. Voor ondernemende studenten, sporters, vrienden en vriendinnen. Deze workshop is voor jou als je wil (leren) kijken naar je authentieke levensverhaal. Ben je ondernemer en wil je de vertaalslag maken naar een concrete kernboodschap vanuit jouw verhaal, die je voor al je communicatie uitingen kunt gebruiken? Neem dan contact op voor een 1 op 1 trainingsdag!

Ik zal mijn persoonlijke verhaal met je delen en de lessen die ik daaruit heb geleerd. Na afloop proosten we op de nieuwe inzichten die jij mee naar huis neemt!


*Deze workshop is niet voor jou als je op dit moment kampt met zware psychische problematiek. Heftige levensgebeurtenissen kunnen aan de orde komen tijdens deze workshop, en mogen er zijn. Echter, wij bieden geen oplossing voor (onverwerkte) psychologische problemen.

*Er zal mogelijk een professionele video/fotograaf aanwezig zijn om beeldmateriaal te maken. Door je aan te melden, gaat de organisatie er vanuit dat je hiermee akkoord gaat.

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen