Gratis

What't Next evenement Artificial Intelligence

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Creative Valley

Orteliuslaan 15

3528 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Inschrijven voor evenement What's Next evenement AI

Over dit evenement

Exclusieve uitnodiging kennissessie AI

Inspiratie en voorbeelden uit de praktijk

Artificial intelligence (AI) toepassingen duiken op in ieder aspect van ons dagelijks leven én in haast alle bedrijfsprocessen. AI-toepassingen bieden inmiddels enorme kansen om organisaties te vernieuwen. Maar welke AI-toepassingen kan ik nu het beste inzetten binnen mijn organisatie? Welke instrumenten en kennis heb ik hiervoor nodig? En hoe zorg ik dat er een datagedreven cultuur binnen mijn organisatie ontstaat? Met dit soort vraagstukken houden wij ons dagelijks bezig, en nu delen wij graag onze lessen met jou.

Op donderdag 16 april organiseren we een bijeenkomst voor bestuurders, directieleden en managers, met als doel het gesprek over AI binnen jouw organisatie vooruit te helpen.

Mobilee verwelkomt James Lawson, van DataRobot (snelst groeiende AI-platform ter wereld) en Sandra Schriek van Pro2Change als sprekers. James zal ons inspireren en neemt ons mee in de wereld van AI en zal ook real time laten zien dat je met één enkel AI-platform direct aan de slag kunt met AI binnen je organisatie. Daarnaast zal Sandra dieper ingaan op praktijkvoorbeelden en de weg naar het daadwerkelijk realiseren van een data/AI-mindset binnen jouw organisatie. Onder het genot van een diner en borrel kom je met andere deelnemers in gesprek over wat AI betekent voor jouw organisatie. Kortom; een avond van verdieping, inhoud en lessen uit de praktijk.

Ook is er ruimte om jouw specifieke vragen te beantwoorden. Wil je graag een bepaalde vraag of thema aan bod laten komen? Laat het ons weten.

Programma:

  • 18.00 uur Ontvangst
  • 18.30 uur DataRobot – De wereld van AI
  • 19.15 uur Walking diner
  • 20:00 uur AI in de praktijk
  • 20.45 uur Q&A
  • 21.00 uur Borrel

Informatie over de sprekers:

James Lawson - DataRobot

Tekst spreker datarobot……………………………………….

Sandra Schriek - Algemeen directeur Pro2Change

Sandra Schriek, algemeen directeur van Pro2Change, is al vele jaren werkzaam in de financiële sector. Ze heeft met alle partijen in het betalingsverkeer gewerkt, op het hoogte niveau – van grote banken, betalingsverkeerverwerkers, betaal- en bankiersverenigingen tot kleine fintech bedrijven. Door de jaren heen heeft ze geholpen vele significante vraagstukken in het Nederlandse betalingsverkeer op te lossen.

In 2005 is Sandra Schriek Pro2Change gestart; een bedrijf gespecialiseerd in het helpen van bedrijven in de financiële dienstverlening te transformeren, complexe vraagstukken op te lossen en daadwerkelijk impact te realiseren.

In 2019 heeft Pro2Change haar dienstverlening naar bedrijven uitgebreid met AI-projectexpertise, variërend van strategisch advies en bedrijfstransformatie tot ontwikkeling, integratie en implementatie van AI-oplossingen. In alle sectoren; zoals verzekeringen & pensioenen, gezondheid & zorg, logistiek & productie en de publieke sector.

*De volgende voorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan een evenement van Mobilee:

  • Data en locaties worden op de website van Mobilee bekendgemaakt. Bij wijzigingen neemt Mobilee contact op met het e-mailadres van de ingeschrevene.
  • Bij het overschrijden van het maximaal aantal inschrijvingen zal een reservelijst worden aangelegd. Mobilee stelt de definitieve deelnemers zo snel mogelijk op de hoogte van de locatie en stuurt een routebeschrijving.
  • Mobilee behoudt zich het recht voor om zelfstandig een selectie te maken uit de inschrijvingen om een zo divers mogelijke groep voor het rondetafelgesprek te creëren. 

Datum en tijd

Locatie

Creative Valley

Orteliuslaan 15

3528 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen