WHM Transformation Experience

Venster Acties

WHM Transformation Experience

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Pensjonat Olympia Karkonoska 1 58-563 Przesieka Poland

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Beschrijving

Jouw eigen WHM Transformatie Ervaring

--- For the English translation scroll down ---

Op zaterdag 16 februari gaan we met een groep van maximaal 22 schitterende mensen en 4 ervaren WHM trainers naar de magische natuur van Polen. Samen gaan we een hele week in actie met het leren en verkrijgen van meesterschap rondom de drie pijlers van de Wim Hof Methode (WHM) om dit vervolgens toe te passen in je dagelijkse leven.

Overzicht van de Wim Hof Methode

De WHM bestaat uit 3 elementen:

 1. Ademhaling, als de manier om diep in jezelf te komen en je natuurlijke balans te vinden en/of te herstellen met het effect van meer energie en beter omgaan met stressvolle situaties.
 2. Gerichte Aandacht (ook wel Commitment genoemd), waarmee je besluit om de stap te nemen. En die je de vastberadenheid en wilskracht geeft om er volledig voor te gaan.
 3. Koude Prikkels, als ultieme spiegel voor zelfreflectie. Waarbij het gaat om de trainingsprikkel met kou en ijs voor jouw eigen stretch en gezondheidsvoordelen.

Tussen deze pijlers wordt een verstekende wisselwerking gemaakt om een goede balans te ontdekken door jezelf bewust uit (ontspanning) en AAN (inspanning) te zetten. Met als doel jezelf Happy, Healthy en Strong te voelen en een versterkte verbinding te creëren tussen Hart, Hoofd en Ziel. Voor iedereen is deze balans uniek en dit vraagt dus met aandacht voelen voor wat je ervaart en jouw lichaam je vertelt.

Daarbij hanteren we de volgende principes:

 1. Veiligheid staat voorop. We gaan samen ontdekken buiten je comfort zone, om jouw PLAY zone te verkennen.
 2. Alles mag en niets moet. Jij bewaakt jouw eigen grenzen en wij zorgen voor een goede leerervaring.
 3. Houd het simpel en eenvoudig zodat iedereen het kan.
 4. Voelen = Begrijpen. De ervaring staat centraal en iedere ervaring is uniek.
 5. Plezier en spelen staan centraal, want het is algemeen bekend dat je zaken makkelijker leert en je eigen maakt met FUN en PLAY.

Resultaten

Wij geven je een fantastische ervaring waarbij je jouw eigen (ondenkbare) krachten gaat beleven, je balans gaat vinden en de beste versie van jezelf ontdekt om dit in je dagelijkse leven toe te passen. We gaan samen stappen maken in de transitie van hardwerken naar HARTwerken. Je mag nu al benieuwd zijn wat je verder nog allemaal meer gaat ontdekken tijdens deze unieke WHM Transformation Experience.

Programma van 16 t/m 23 februari 2019

Tijdens de reis zijn er plenaire sessies waarin we je laten zien wat WHM inhoudt om zelfstandig mee te experimenteren. Daarnaast werken we in kleinere groepjes en met individuele begeleiding tijdens de verschillende onderdelen. Om je een goed beeld en gevoel te geven vind je hieronder een globale leidraad van het week- en dagprogramma. Gedurende de week gaan we flexibel met deze leidraad om. Het kan zijn dat we wat schuiven in het programma op basis van het gevoel met de groep en/ of omdat het beter uitkomt gezien de weeromstandigheden.

Weekprogramma

 • Zaterdag – Aankomst en Ontvangst met toast op geweldige ontdekkingen
 • Zondag – Verbinden om los te laten en Verkennen omgeving
 • Maandag – Loslaten en ont-dekken uitdagingen
 • Dinsdag – Gezamenlijke wandeling eerste berg
 • Woensdag – AANsterken en Balans vinden
 • Donderdag – Gezamenlijke wandeling tweede berg – de Sněžka (foto)
 • Vrijdag – Verankeren leerpunten en leggen FUNdament voor 2019
  na diner: Stilte wandeling & Kampvuur.
 • Zaterdag - Terugreis en Toepassen in dagelijkse leven

Dagprogramma

 • 8-9 uur Ademhaling sessie
 • 9-10 uur Ontbijt
 • 10-12 uur Programma
 • 12-13 uur Lunch
 • 13-18 uur Programma (inclusief sauna)
 • 18-19 uur Diner
  daarna Ontspannen en Reflecteren

Begeleiding en ondersteuning

De begeleiding van deze WHM Transformation Experience wordt door 4 kundige en ervaren WHM trainers gedaan, die allen hun eigen expertise inbrengen tijdens deze geweldige ontdekkingsreis. De begeleiding tijdens deze reis wordt in het Nederlands en Engels verzorgd. Hieronder vind je de links naar de persoonlijke profielen van de WHM instructeurs:

Kom je met iemand anders of met een groep? Neem contact op met één van ons voor een interessant buddy en groepsaanbieding.

Waar

Een prachtige locatie in de bergen van Polen, vlakbij een bevroren waterval. De ultieme plek om verbinding te leggen met de natuur #ReConnecttoYourNature. We verblijven in hotel Olympia in 9 persoons lodges, waar we ook dagelijks gaan genieten van ontbijt, lunch en diner.

Inclusief

 • 4 kundige en ervaren WHM trainers
 • Verblijf in hotel Olympia
 • Gebruikmaken van de sauna en andere faciliteiten van het hotel
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Vervoer van & naar vliegveld Praag.
 • Vervoer op locatie gedurende de week.

Exclusief

Reis naar Polen.

 • Het handigste is om via Skyscanner (of andere vergelijkingssite) een vlucht te boeken van Amsterdam naar Praag. Prijzen van retourtickets variëren tussen de € 100 en 140,- euro.
  Zorg dat je in ieder geval op zaterdag 16-2 om 16.00 uur bij restaurant Costa op vliegveld Praag, daar heten wij jou van harte welkom en zullen we gezamenlijk met de bus vertrekken naar de locatie in Polen.
  Zaterdag 23-2 om 10.00 uur zijn we weer op vliegveld Praag voor de terugvlucht om al het geleerde in het dagelijkse leven toe te passen.
 • Het is ook mogelijk om met eigen vervoer direct naar de locatie in Polen te gaan, laat die in ieder geval weten tijdens je aanmelding zodat we hier rekening mee kunnen houden op de dag van aankomst.

We kijken uit om je te ontmoeten en je mee te nemen op deze schitterende ontdekkingsreis.

Met hartelijke en verbindende groet,

Bart, Melvin, Nick en Roy


--- English ---

Your Next level WHM Transformation Experience

A Whole week in Poland to go deep in your body and reconnect brain with your Heart & Soul.


One week centered around mastering the three pillars of the Wim Hof Method: breathing technique, cold exposure, and cultivating the mindset that allows you to incorporate these into your daily life. A variety of engaging exercises will have you train your nervous-, immune-, and cardiovascular system, optimize energy flow, and find a natural balance.

uitAAN Sneeuw

The trip is led by a group of four (4) experienced WHM Instructors, who provide expert insight into the interplay of body and mind, and the physiological mechanisms that come into play.

Bart, Melvin & Roy

Poland’s majestic hills and valleys serve as a testing ground for your newly acquired skills of body and mind. The week culminates in an ascent of mighty Mount Śnieżka, which will have you break through physical and spiritual boundaries you thought hitherto unbreakable. There is always a tremendous sense of camaraderie among the participants —who hail from all corners of the world— and each year enduring new friendships are forged.

The driven snow and pure, crystal air will bring out the power of your natural instincts. Separated from the artificial comforts that characterize much of the modern world, you will find your inner fire.

Contact us for interesting multiple person and buddy offers!

Here you will find the links to the personal profiles of the WHM trainers:

#WHM #uitaan #personal #transformation #hartwerken #heartworks #reconnecttoyournature #heart #soul #mind