Gratis

WhoKnowsWhat Knowledgebrokers Event

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TU/e

1 Horsten

5612 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij kennismakelaar bij een universiteit, hogeschool, campus of onderzoeksinstituut? Dan nodigen we je van harte uit voor de tweede WhoKnowsWhat Knowledge Brokers Meeting. Deze zal plaatsvinden op donderdag 30 maart a.s. in Eindhoven, voorafgaand aan de jaarlijkse “Where Science Meets Business Conferentie” van de TU/e.


De WhoKnowsWhat Knowledge Brokers Meeting is een mooie gelegenheid om kennismakelaars van andere universiteiten, hogescholen en campussen in persoon te ontmoeten. Inmiddels zijn er zo’n 40 kennisinstellingen uit voornamelijk Nederland en België aangesloten met in totaal 59 kennismakelaars.


Tijdens de Meeting zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen:

* Ontwikkeling van WhoKnowsWhat, resultaten tot nu toe en ervaringen van gebruikers;

* Uitwisseling van kennis en ervaring ten aanzien van de manier waarop kennisinstellingen samenwerking met het bedrijfsleven organiseren met elkaar uitwisselen. Wat werkt wel, wat moet je vooral niet doen, wat kunnen we samen doen, etc…. ;

* Inventariseren van verdere wensen en behoeften van kennismakelaars en hoe we dat samen verder vorm en inhoud kunnen geven.


Aansluitend aan deze Meeting ben je welkom op de “Where Science Meets Business Conferentie” van de TU/e, waar je ook een lunch snack aangeboden krijgt. Klik hier voor het programma en om aan te melden.


Natuurlijk zijn ook collegae binnen je eigen instelling of van andere kennisinstellingen die passen in de rol van kennismakelaar van harte welkom op 30 maart.


Voor meer info: Mr. Saskia van der Laak MMO, projectleider (+31 (0)6 29064929) / vanderlaak@whoknowswhat.eu


WhoKnowsWhat is een Limburgs initiatief van de Universiteit Maastricht, Zuyd Hogeschool, de Limburgse Werkgevers Vereniging, Brightlands en LIOF.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TU/e

1 Horsten

5612 Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen