Gratis

Wie bouwt er mee aan het Vaartmakers Collectief?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hooghiemstra

Hooghiemstraplein 51

3514 AX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Verandering is geen uitzondering meer, maar een constante. Deze omslag vraagt een andere manier van leidinggeven, organiseren en sturen. Niet morgen maar nu. Wij zien in onze praktijk veel organisaties worstelen met deze omslag. Het roer moet om. Om niet vast te lopen zullen we samen moeten werken om de transitie te versnellen.

Op 8 februari lanceerden wij Vaartmakers. Op dit feestelijke event stond onze documentaire ‘Het middenkader als versneller’ centraal. Wij zijn nu volop bezig met mooie opdrachten bij organisaties die ook vinden dat het middenkader de sleutel is om versnelling te realiseren. De visie en ook onze actiegerichte, pragmatische aanpak slaat aan. Om de volgende stap te zetten en echt een verandering teweeg te brengen in de BV Nederland willen we onze krachten bundelen met andere veranderaars. Samen staan we namelijk sterk.

Door het oprichten van het Vaartmakers Collectief brengen we kennis en ervaring uit verschillende werkvelden en branches bij elkaar. We sluiten op voorhand niemand uit. ‘Vaartmakers’ uit alle lagen en achtergronden zijn welkom. Wat ons bindt is onze ambitie om te veranderen door vaste patronen overhoop te gooien, leren door te doen en van onderaf het vuur aan te steken. Het Collectief wordt een plek die inspireert en veranderaars faciliteert.

We nodigen je uit om mee te denken over het vormgeven van deze beweging en het vormen van een netwerk van veranderaars om onze missie te vervullen. Wij hebben een beeld bij hoe dit netwerk eruit zou moeten zien maar willen juist samen met jullie brainstormen over de eerste stappen die we kunnen zetten om dit ook echt van de grond te krijgen. Waarschuwing: het gaat niet bij brainstormen blijven. We gaan dit gewoon doen.

Ben je er bij?

21 juni vanaf 18.00
Hooghiemstraplein 112, Utrecht

Wij zorgen voor broodjes.

Kijk ook op vaartmakers.nu/meebouwen-21jun.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hooghiemstra

Hooghiemstraplein 51

3514 AX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen