€ 41,69

Wie zoet is krijgt lekkers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Hoe ga je om met een woedeaanval van jouw kindje in de winkel? Wat is de boodschap achter die emotie? Kun jij grenzen stellen zonder drama?

Over dit evenement

Daar sta je dan met een krijsende kleuter in de winkel. Je had al een vermoeden dat het zo ging uitdraaien. De ogen van je medeshoppers zijn op jou en jouw kindje gericht. Wat zouden ze denken? Het liefst van al wil je dat het geschreeuw ophoudt. Je hebt helemaal geen zin om te brullen op je kind, maar plots is het daar. Je gaat uiteindelijk met dat vervelende schuldgevoel verder. Dit voelt niet goed. Waarom kan het niet allemaal wat makkelijker gaan zonder drama?

Wat als het ook anders kan?

Hoe komt het dat hetgeen we doen niet werkt? Hoe creëer je meer rust en minder drama binnen het gezin? Hoe zijn wij als mens geprogrammeerd? Wat doet een mens instinctief als het even te veel wordt en waarom?

Kortom: hoe kan je het zo gemakkelijk mogelijk maken voor jezelf, je partner en je kinderen?

Deze lezing is een samenvatting van jarenlange research naar de "vele waarom-vragen" die aan bod komen tijdens het moederschap.

Al een hele tijd observeerde Olivia haar eigen kinderen en de gezinnen die ze mocht begeleiden als vroedvrouw. Dit brengt ons naar de kern van het ouderschap.

WAT BELOOF IK?

Ik tover...

... een AAAH blik op jouw gelaat en doe jouw schouders ettelijke centimeters zakken omdat je achteruit kan zitten in de stoel wetende dat je de dag nadien met goede moed aan de slag kan met een rugzak vol praktische tools en inzichten om het opvoeden van kinderen en jouw dagdagelijks leven een stuk makkelijker te maken,

...een AHAAA op jouw gezicht omdat alle informatie jouw blik op ouderschap zullen verruimen,

...OOH gevormde lippen op jouw gelaat omdat deze lezing heel wat verrassende elementen bevat,

... een HMMM omdat we jouw brein aan het werk gaan zetten en bewust onze woorden gaan uitkiezen. Woorden die veel rust zullen brengen in je relatie met je kind maar ook met je partner,

...een OEWH die het enthousiasme in je ogen verraadt en de zin om de nieuwe tools toe te passen in je gezin.

Positieve vibes verzekerd! Benieuwd?

VOOR WIE?

Voor zwangere vrouwen en moeders. Grootouders en partners zijn uiteraard ook welkom. :)

OVER OLIVIA

Olivia is moeder van 2 kleine deugnieten en gelukkig gehuwd met Jiles. Je krijgt haar helemaal enthousiast als het gaat over mindset, groei, structuur en planning in het leven, communicatie, mild opvoeden van kinderen en zelfzorg.

Als succesvolle zelfstandige vroedvrouw aan huis heeft Olivia reeds een lange tijd kunnen kijken in de hoofden van ouders en in de zielen van baby's en jonge kinderen. Sinds kort is zij werkzaam als Vrouwenconsulent en helpt ze vrouwen opnieuw aan het roer te staan van dat gigantische schip dat moederschap heet. Olivia stuurt bij om steeds rustig te varen in die wispelturige zee. Haar hoger doel is steeds het welzijn van ouders en kinderen. Happy parents = happy kids. :)

TICKETS EN INFO

Tickets zijn niet terugbetaalbaar. Je mag je ticket doorgeven als je zelf verhinderd bent.

Parkeerplaats voorzien.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen