Wieringer Halloweenmarkt

Venster Acties

Wieringer Halloweenmarkt

Al 30 jaar een publiekstrekker van jewelste!

Door Edith Hartog Evenementen & Markten

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 27 okt. 2023 14:00 - 22:00 CEST

Locatie

Kerkplein Kerkplein 1777 CD Hippolytushoef Netherlands

Over dit evenement

Hippolytushoef is een pittoresk dorp met een prachtige kern waar je nog een echt ouderwets marktrondje om de kerk kunt maken. En dat gaan we doen ook! Het dorp is hecht en er is een bijzonder actieve evenementencommissie die het hele jaar door een enorme verscheidenheid aan evenementen en activiteiten organiseert. Ik ben gevraagd om de evenementen te voorzien van een mooie en attractieve markt en de evenementencommissie organiseert er een geweldig randprogramma omheen.

Van heinde en verre komen de bezoekers op deze evenementen af!

Wilt u een kraam huren op deze mooie markt? Kijk dan hier: https://edithhartogevenementen.nl/marktkalender/

Over de organisator

Wie wij zijn?

Wij zijn een evenementen- en organisatiebureau wat is gespecialiseerd in de promotie van binnensteden en winkelcentra. Wij bedenken en organiseren hele grote maar ook meer bescheiden (publieks)evenementen en promotionele acties.

Wij zijn de hand aan de ploeg voor besturen van ondernemers- en winkeliersverenigingen, gemeenten en andere opdrachtgevers.

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring, creativiteit en flexibiliteit. Loyaliteit en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers. Wij doen relatief eenvoudige organisatieklussen maar ook hele ingewikkelde en gecompliceerde evenementen. En dat vinden wij leuk!