€ 12,50

Wijnproeverij van Rank wijnen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijnkelder van Rank

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WIJNPROEVERIJEN WIJNKOPERIJ van Rank wijn
van Lindenhoff Fine Food Farm

In 1989 is Ben te Voortwis begonnen met het importeren van wijnen onder de vlag van Lindenhoff. Vanaf 2011 hebben Albert en Jantiene te Voortwis de zoektocht naar natuurlijke wijnen voortgezet en zijn ze gegroeid tot de wijn groothandel die het nu is. De wijnen die Rank importeert zijn gemaakt van druiven die op een zo natuurlijk mogelijke manier verbouwd en verwerkt zijn. Ze werken zonder toevoegingen als aroma’s, zoetstof en zwavel. Voor een goede wijn, is het belangrijk dat de wijnboer een duidelijke visie heeft.

Schrijf je in voor 1 van de proeverijen van Rank Wijn
(LET OP: de tijdstippen hebben verschillende thema's. Tijdstippen zijn hetzelfde voor zowel zaterdag als zondag)

14.00-14.45 uur - Wijn-spijs combinaties
17.00-17.45 uur - Blind proeven

Wijn-spijs combinaties
Bij Rank houden ze van genieten van wijn en daarom organiseren we graag een wijnproeverijen. Wijnproeverijen zijn een goede manier om nieuwe wijnen te ontdekken en daarmee mooie wijn-spijs combinaties. En de beste wijnen zijn nog beter als je ze deelt met anderen. Het combineren met mooie producten van Lindenhoff boerderij, zoals rauwmelkse kazen en charcuterie brengt de wijn nog meer tot leven. Tijdens de wijnproeverijen van Rank ligt de nadruk op genieten en inspiratie opdoen. De wijnselectie tijdens de open proeverijen zijn een combinatie van bekendere klassiekers en verrassende nieuwe smaken.

Blind proeven
De blindproeverij is bedoelt voor de avontuurlijke wijnproever die er van kan genieten om verrast te worden door bekende en totaal onbekende wijnen. Kom ontdekken hoe de kleur onbewust een grote rol speelt in de smaakbeleving, evenals het etiket en de herkomst. Deze elementen maken je bevooroordeeld over de smaak en kwaliteit van de wijn.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol. Bestel zo snel mogelijk uw kaarten voor deze workshop!

LET OP: U kunt enkel deelnemen aan de workshop als u ook een toegangsticket heeft voor Lindenhoff Fine Food Farm op 23 of 24 september 2017 in Baambrugge. Tickets kunnen worden besteld op lfff.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijnkelder van Rank

Lindenhoff Fine Food Farm

Rijksstraatweg 21

1396 JC Baambrugge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen