€ 12,50

wijnwandeling utrecht 2de editie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijncafé Lefebvre

Utrecht centrum (start vanaf de Neude)

Neude 2

3512AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

BeschrijvingDe wijnwandeling Utrecht, 2e editie

De wijn verbindt en de wandeling trekt je naar binnen…

Waarom? Utrecht. De stad die door velen wordt bezocht in onze harten wordt ingesloten. Wat onze stad zo mooi maakt, is in ieders oog anders. Wel zijn we het over een ding eens; de kleine gezellige winkelstraatjes waar je de hele dag kan slenteren en kan gluren bij ‘t raam. Maar de vraag is, waarom houden we het bij gluren en gaan we niet naar gewoon binnen? Kom, laten we die drempel over gaan.

Daarom is vorig jaar het idee ontstaan om de kleinere en speciale winkels in de binnenstad te promoten, middels een wandeling langs de winkels, waar wijn wordt geschonken en verbindt. Dit op initiatief van de ondernemersvereniging Stadhuiskwartier en het Centrum Management Utrecht.

Hoe? Iedere deelnemer van de wandeling krijgt bij het startpunt een strippenkaart, een plattegrond en natuurlijk een wijnglas. Op de plattegrond is een route uitgestippeld die langs alle deelnemende winkeliers gaat. Bij iedere winkelier ontvangt u een hapje of een glas wijn met natuurlijk de leukste informatie over de winkel zelf. Dit is de mogelijkheid om gezellig anderen te ontmoeten en onder het genot van wat lekkers te winkelen of alles eens rustig te bekijken.

Wanneer? De wijnwandeling vindt plaats op zondagmiddag 24 september 2017.

Waar? De wijnwandeling gaat van start op Neude nr. 2 te Utrecht, bij Wijncafé Lefebvre. Vanaf 12.00 uur tot 13.00 uur kunnen hier de glazen, strippenkaarten en plattegronden worden opgehaald. Deelnemers worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld (starttijd) om de drukte te verspreiden.

Deelname? Lijkt u het leuk om deze bijzondere wandeling mee te maken, meldt u zich dan aan via de website. De kosten zijn 12,50Euro per deelnemer, dit is inclusief wijnglas in een nekhanger, wijn en/of hapje bij iedere deelnemende winkel, plattegrond en strippenkaart (die aan het einde kan worden ingewisseld voor een leuke goodie bag).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijncafé Lefebvre

Utrecht centrum (start vanaf de Neude)

Neude 2

3512AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen