Wijnwandeling Utrecht - 5e editie - zondagmiddag 29 september (UITVERKOCHT)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijncafé Lefebvre

2 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Wijnwandeling Utrecht - 5e editie

De wijn verbindt en de wandeling trekt je naar binnen…

Waarom? Utrecht. De stad die door velen wordt bezocht in onze harten wordt ingesloten. Wat onze stad zo mooi maakt, is in ieders oog anders. Wel zijn we het over een ding eens; de kleine gezellige winkelstraatjes waar je de hele dag kan slenteren en kan gluren bij ‘t raam. Maar de vraag is, waarom houden we het bij gluren en gaan we niet naar gewoon binnen? Kom, laten we die drempel over gaan.

Daarom is het idee ontstaan om de kleinere en speciale winkels in de binnenstad te promoten, middels een wandeling langs de winkels, en horecabedrijven waar wijn wordt geschonken en verbindt. Dit op initiatief van de ondernemersvereniging Stadhuiskwartier, Centrum Management Utrecht en Wijncafé Lefebvre.

Hoe? Iedere deelnemer van de wandeling krijgt bij het startpunt een strippenkaart, een plattegrond en natuurlijk een wijnglas. Op de plattegrond is een route uitgestippeld die langs alle deelnemende winkeliers gaat. Bij iedere winkelier ontvangt u een hapje of een glas wijn met natuurlijk de leukste informatie over de winkel zelf. Dit is de mogelijkheid om gezellig anderen te ontmoeten en onder het genot van wat lekkers te winkelen of alles eens rustig te bekijken.

Wanneer? De wijnwandeling vindt plaats op zondagmiddag 29 september 2019 vanaf 12.30 uur tot 17.00 uur.

Waar? De wijnwandeling gaat van start op Neude nr. 2 te Utrecht, bij Wijncafé Lefebvre. Vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur kunnen hier de glazen, strippenkaarten en plattegronden worden opgehaald.
Deelnemers worden in verschillende tijdsblokken ingedeeld (starttijd) om de drukte te verspreiden. Je hebt tot 17.00 uur om de wijnwandeling te bewandelen.
Wil je nog even gezellig napraten? Je bent natuurlijk nog van harte welkom om een glas wijn te drinken bij Wijncafé Lefebvre of bij onze nieuwe zaak Lefebvre’s Liquor bar op Neude 1!

Deelname? Lijkt u het leuk om deze bijzondere wandeling mee te maken, meldt u zich dan aan via de website. De kosten zijn €15,00 per deelnemer, dit is inclusief wijnglas in een nekhanger, wijn en/of hapje bij iedere deelnemende winkel, plattegrond, strippenkaart én goodie bag!

Datum en tijd

Locatie

Wijncafé Lefebvre

2 Neude

3512 AD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen