Wild at Heart @GLUE

Venster Acties en details

€ 11,73

Datum en tijd

Locatie

Adam&Co Amsterdam

Overhoeksplein 3

1031 KS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een initiatief van BNO, Dutch Design Daily en Dutch Design Foundation

Over dit evenement

Stel, je bent een startende ontwerper. Hoe gaaf is het dan om met gerenommeerde ontwerpers en met andere starters te sparren over werk, carrière en het runnen van een eigen studio?

Dat kan tijdens Wild at Heart.

Ga tijdens Wild at Heart in gesprek met ervaren ontwerpers. Wie zijn hun inspiratie-bronnen? Door welke beslissingen werden ze succesvol? Hoe kijken ze naar hun klanten? Hoe bewaken ze de balans tussen werk en privé? En welke tips en tricks haal je uit hun grootste successen en missers? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je tijdens Wild at Heart.

Wild at Heart bestaat uit een serie van 5 ronde tafelgesprekken waarin startende ontwerpers in gesprek gaan met ontwerpers die hun sporen al lang en breed hebben verdiend. Er zijn 10 tafels met per tafel 4 tot 6 personen.

Je kunt tijdens Wild at Heart met de volgende personen in gesprek:

Maria Blaisse maakt sculpturen en kostuums. Ze beweegt zich tussen de disciplines kunst, design, textiel en mode.

Robert Bronwasser is een industrieel ontwerper die met passie creatieve vaardigheden, gezond verstand en meer dan 25 jaar ervaring samenvoegt in nuttige producten met een eigen gezicht.

Simon Buijs (Bobby Pola | BUCK) is ontwerper en art director voor illustratieve en animatie opdrachten.

Jeroen van Erp is mede-oprichter van Fabrique, ontwerpbureau voor Merken, design & interactie en was hoogleraar aan de TU Delft - Faculteit Industrieel Ontwerpen.

Interieurarchitect Odette Ex werkt met het team van Ex Interiors aan grote, complexe, (inter)nationale opdrachten waarbij de menselijke maat leidend blijft.

Nikki Gonnissen is ontwerper en partner bij thonik. De studio is gespecialiseerd in graphic design, interaction design and motion design.

Monique Mulder is oprichter en algemeen directeur van strategisch communicatie en designbureau Mattmo.

Nynke Tynagel werkt als autonoom ontwerper. Nynke was 20 jaar partner bij Studio Job waar ze onder andere verantwoordelijk was voor het grafische werk.

Petra Vonk is gespecialiseerd in innovatief textielontwerp met een sterke focus op architectuur en interieurontwerp.

Speciaal voor GLUE zijn we met Wild at Heart te gast bij A'DAM&Co, de creatieve membersclub in de A'damtoren achter Amsterdam Centraal.

A'DAM&Co. brengt de Amsterdamse creatieve industrie samen. Muzikanten, filmmakers, designers of marketinggoeroes; we verwelkomen iedereen met een creatief DNA. Zolang er een flinke dosis inventiviteit door je bloed stroomt voelt de 18e verdieping van de A’DAM Toren als thuiskomen. Misschien is het membership ook iets voor jou!

Afbeelding van Wild at Heart @GLUE
Afbeelding van Wild at Heart @GLUE
Afbeelding van Wild at Heart @GLUE

Delen met vrienden