Wild & Wijn Festijn 2022

Wild & Wijn Festijn 2022

Venster Acties en details

In verkoop op 1 aug. 2022 om 02:40

Datum en tijd

Locatie

Parkhotel Horst

2 Tienrayseweg

5961 NL Horst

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Het Wild & Wijn festijn is een leuke avond voor familie en vrienden, die U niet mag missen!

Over dit evenement

Wild & Wijn festijn

Bent u toe aan een gezellig avondje uit, met heerlijke wijn & spijs combinaties en een onvergetelijke sfeer? Dan is de Wild en Wijn avond van Parkhotel Horst, echt iets voor u!

Zoals ieder jaar wordt het wildseizoen ook dit jaar weer feestelijk gevierd bij Parhotel Horst! Deze sfeervolle avond op zaterdag 12 november staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen.

Genietend in een herfstachtige sfeer, nemen wij u graag mee door de wereld van wijn en spijs. Laat u verwennen door onze keukenbrigade, en geniet van een heerlijk diner vol verrassende en smaakvolle wildgerechten. Bij deze gerechten worden speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, die wij graag voor u toelichten, waardoor u een complete smaak beleving kunt ervaren.

Gedurende de avond zullen er troubadours rondlopen en voor een muzikale invulling zorgen, wat garant zal staan voor een onvergetelijke en gezellige sfeer!

Kortom, onze Wild & Wijn avond is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Wij heten u welkom vanaf 19:00 uur. De drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen tot 00:00 uur.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen