Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

WIN Werk(t) Sessie

Jan Hof

WIN Werk(t) Sessie
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
WIN Start-up Meeting Arnhem eo 1 uur voordat het evenement begint Gratis  

Deel WIN Werk(t) Sessie

Evenementdetails

Iedere vierde vrijdagochtend van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken in de Boecop werkt. Iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen is welkom.

We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan, aan de hand van de WIN WIN WIN formule.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Jan Hof, een van de smaakmakers van WIN. Smaakmakers zijn mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en hun kennis willen delen. Met elkaar vormen ze de WIN Werk(t) Kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk.

Met elkaar kom je verder

WIN (werken in netwerken) is een nieuwe ondernemende manier van je werk organiseren, die toepasbaar is in elke werksituatie. Het geeft je meer flexibiliteit en ruimte in je werk.

Iedereen kan een keer gratis deelnemen aan een WIN Werk(t) Sessie en ontvangt daarna het WIN e-boek Natuurlijk Werken. Onbeperkte deelname kost slechts EUR 62,50 per jaar en hiervoor krijg je nog veel meer.

Door actief mee te doen ontwikkel je jezelf tot professional in de nieuwe economie én draag je bij aan de ontwikkeling van een moderne arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht opleiding, achtergrond en leeftijd.


Heb je vragen over WIN Werk(t) Sessie? Neem contact op met Jan Hof

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


De Boecop
Diepesteeg 1
6994CC De Steeg
Nederland

Organisator

Jan Hof

Jan Hof (1978) komt uit Drenthe en heeft passie voor sport. Hij is een van de intiatiefnemers van CRKL, een platform voor innoverend leiderschap en het Shared Values Center. Als sporter , coach en later als manager is hij altijd bezig geweest met de ontwikkeling van zichzelf en anderen. Het draait bij hem om mensen en zoekt naar wegen om mensen in hun kracht te zetten. Hij werkt op basis van vertrouwen en zoekt voortdurend naar wegen om mensen en organisaties te verbinden. Jan kent de kracht van leren: “Ik ben er van overtuigd dat als je mensen in hun kracht zet en verantwoordelijkheid geeft, je de beste resultaten bereikt.”

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.